Финишът на изкуствения камък не е сваляне, а слагане. Ма верно си голям сладур.
Щом не ти се плаща на специалисти, прочети темите тук за състаряване и подобни за да схванеш техниката, избери си цвят и почвай. Мисля си, че няма какво да му объркаш, всичко е поправимо с още боя
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
zarinni
- напреднал
21 мнения в "Боядисване на тухли?"
toni_g79
- специалист
n_a написа:Камбанката Е телена четкаАйде са ,финтове ...... котка по гръб не пада .....

П.П сега видях,че има снимки,и да те питам при все,че нема ги сваля механично човека,още ли мислиш,че нема се Оронят

Как ше кажа тва за Кастело и Р.Л....лелеее. То яко някой си е седнал на ръчичките, може и да няма значение, наистина
zarinni
- напреднал
n_a написа:Финишът на изкуствения камък не е сваляне, а слагане. Ма верно си голям сладур.Ама и ти не си малък сладур
Щом не ти се плаща на специалисти, прочети темите тук за състаряване и подобни за да схванеш техниката, избери си цвят и почвай. Мисля си, че няма какво да му объркаш, всичко е поправимо с още боя

Също така бих си и платил, но предпочитам да направя нещо със собствените си ръце.

Направи им гипсова замазка и си свиркай....
zarinni написа: Ама и ти не си малък сладурМоя грешка, толкова бързах, бързах да пиша, че .... Много добре си си задал питанката. В Голям магазин за боя, фирмен или нещо като Практикер си има баш специалистите, ще ти обяснят как се прави, само си избери цвят. Почни от долу, скрито зад стелажите...................
Също така бих си и платил, но предпочитам да направя нещо със собствените си ръце.

zarinni
- напреднал
Горе долу ми е ясно, но нямам представа кое да боядисам първо- тухлите или фугите, с каква боя, след колко време се мие и други важни неща?
И ти си права, че ако не стане, играе отново бялата боя, но обичам естественото. Жалко че са го наклепали преди мен.
Предпочитам съвет от човек, който го е правил, а не от продавач.
И ти си права, че ако не стане, играе отново бялата боя, но обичам естественото. Жалко че са го наклепали преди мен.
Предпочитам съвет от човек, който го е правил, а не от продавач.

Представа си нямам какво искаш като краен резултат, мислех, че ще оставиш фугите бели, те нали стандартно са си варово бели...........
Та.... аз първо их минала вдлъбнатото, после челата а тухлите. Бих го правила със суха четка, с много разредена почти прозрачна боя за фугите и с полу-суха гъба за тухлите. Мен ме мързи да ползвам скъпи специални бои и си работя с каквото има, та не съм баш човекът, който да те упъти
Та.... аз първо их минала вдлъбнатото, после челата а тухлите. Бих го правила със суха четка, с много разредена почти прозрачна боя за фугите и с полу-суха гъба за тухлите. Мен ме мързи да ползвам скъпи специални бои и си работя с каквото има, та не съм баш човекът, който да те упъти
Здравейте, имам вече готова ограда от тухли, но измазването ще е по-нататък. С какво мога дотогава временно да я направя бяла, а догодина ще я измажем. Благодаря ви!
Тема "Боядисване на тухли?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература