Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
zarinni - напреднал
С латекс са боядисвани. Механично сваляне не е вариант, тъй като няма как да махна всичко от помещението. Трябва ми начина по който правят финиша на изкуствения камък.

Изображение Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Финишът на изкуствения камък не е сваляне, а слагане. Ма верно си голям сладур.
Щом не ти се плаща на специалисти, прочети темите тук за състаряване и подобни за да схванеш техниката, избери си цвят и почвай. Мисля си, че няма какво да му объркаш, всичко е поправимо с още боя
toni_g79 - специалист
n_a написа:
Камбанката Е телена четка
Айде са ,финтове ...... котка по гръб не пада ..... :lol: Ти ли беше дет в една друга тема викаше,че немало разлика между Кастело и Ralph Lauren :lol: :lol:
П.П сега видях,че има снимки,и да те питам при все,че нема ги сваля механично човека,още ли мислиш,че нема се Оронят :razz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Как ше кажа тва за Кастело и Р.Л....лелеее. То яко някой си е седнал на ръчичките, може и да няма значение, наистина
zarinni - напреднал
n_a написа:
Финишът на изкуствения камък не е сваляне, а слагане. Ма верно си голям сладур.
Щом не ти се плаща на специалисти, прочети темите тук за състаряване и подобни за да схванеш техниката, избери си цвят и почвай. Мисля си, че няма какво да му объркаш, всичко е поправимо с още боя
Ама и ти не си малък сладур :) Къде съм питал за сваляне? Искам съвет за боядисване :)
Също така бих си и платил, но предпочитам да направя нещо със собствените си ръце. :prost:
infomar
Направи им гипсова замазка и си свиркай....
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
zarinni написа:
Ама и ти не си малък сладур :) ...................
Също така бих си и платил, но предпочитам да направя нещо със собствените си ръце. :prost:
Моя грешка, толкова бързах, бързах да пиша, че .... Много добре си си задал питанката. В Голям магазин за боя, фирмен или нещо като Практикер си има баш специалистите, ще ти обяснят как се прави, само си избери цвят. Почни от долу, скрито зад стелажите :cool: . Наздраве!
zarinni - напреднал
Горе долу ми е ясно, но нямам представа кое да боядисам първо- тухлите или фугите, с каква боя, след колко време се мие и други важни неща?
И ти си права, че ако не стане, играе отново бялата боя, но обичам естественото. Жалко че са го наклепали преди мен.
Предпочитам съвет от човек, който го е правил, а не от продавач. :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Представа си нямам какво искаш като краен резултат, мислех, че ще оставиш фугите бели, те нали стандартно са си варово бели...........
Та.... аз първо их минала вдлъбнатото, после челата а тухлите. Бих го правила със суха четка, с много разредена почти прозрачна боя за фугите и с полу-суха гъба за тухлите. Мен ме мързи да ползвам скъпи специални бои и си работя с каквото има, та не съм баш човекът, който да те упъти
Здравейте, имам вече готова ограда от тухли, но измазването ще е по-нататък. С какво мога дотогава временно да я направя бяла, а догодина ще я измажем. Благодаря ви!

Тема "Боядисване на тухли?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: