• 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

gogo7777 - майстор
"Гейшата" щеше да му стимулира главата...мозъка де :) . Ама щом неще няма да настоявам. Човека е фен на Форд, щом втори път скача... #-o
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Като вземеш нова кола и бракуваш вентото мисля да ти споделя как се ремонтира вала без сваляне
Аз вече знам, трол такъв. И намерих дори човек да го направи. Въпреки всичко, той каза, че е по-добре да я махам. И все пак ще я махам, защото освен двигател и други неща ако ги сложа в сметката, трябва да дам над 1000лв, за да я оправя както трябва. Не, мерси - писна ми. Плащам 150лв данък и имам торба проблеми на главата. Край! Ремонтира се проблема с вала и заминава в cars.bg или на части.
Chefo77 написа:
Ако вземе второ Фродо, значи е садо-мазо. Гейша тогава за какво му е?
Много обичам Фродо. :heart: Един път си взех друга марка и...сгреших. :-D Ти кажи ми, коя друга марка продават за нея стартер в продавалника за 18лв? :-D
gogo7777 - майстор
Това, че има бол евтини части в Продавалника и по моргите не вещае нищо убаво. :wink:
Chefo77 - майстор
Тинки, като И оправиш на колата болежките, ще я подариш на някого да И се радва. Странен човек си.
шоп - майстор
gogo7777 написа:
Това, че има бол евтини части в Продавалника и по моргите не вещае нищо убаво. :wink:
+1 Ммммдаааа защо ли има толкова части?

Аз лично предпочитам да сменя на 10 години веднъж стартер за 180 лв на японката, отколкото всяка година да давам по 18 лв за германката :-D

Сега по темата...трябва да не оценяваш живота си и живота на колегите около теб на пътя за да караш в тези мъгли и поледици с летни галоши.

П.П китайките ми се държат много добре, учудващо добре. Направо вендузи:-) Навъртях им почти 3 хил. км. вече.
Chefo77 - майстор
шоп написа:
gogo7777 написа:
Навремето така се оправдаваха джамбазите - Ровърите ги карали, ама били големи боклуци. И 'що - 'щото много се чупели, пък части нямало и били скъпи. А пък по моргите не внасли разфасовани коли от тази марка, защото не им търсели части :?
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Тинки, като И оправиш на колата болежките, ще я подариш на някого да И се радва. Странен човек си.
Не съм. Има още доста болежки, които излязоха. Пари повече не давам, търпението свърши. За година на праговете отдолу вече се появиха дупки, рейката хидравличната й капе маслото, почнаха наскоро задните спирачни апарати да задържат, ръчната все нямах време да я оправя - с нея тоже проблеми. Айде на части, останалото за желязо. Не случих на кола и това е :x С двигателя ремонтите ще отидат за поне още 700лв.
шоп написа:
Има части, защото са масово разпространени.
шоп написа:
П.П китайките ми се държат много добре, учудващо добре.
Китайки? На китайски гуми, китайски клеми и китайски презервативи не вярвам. :-D
gogo7777 - майстор
Аз лично предпочитам да сменя на 10 години веднъж стартер за 180 лв на японката, отколкото всяка година да давам по 18 лв за германката
Бря, не съм само аз болен от японският вирус....и Калпев е фен, станахме трима :-D
шоп - майстор
gogo7777 написа:
Аз лично предпочитам да сменя на 10 години веднъж стартер за 180 лв на японката, отколкото всяка година да давам по 18 лв за германката
Бря, не съм само аз болен от японският вирус....и Калпев е фен, станахме трима :-D
6,5 години на мазда 6...дори и една крушка нямам изгоряла. Как да не съм фен.

От 15 години карам само чисто нови коли. 2 французойка и 2 германки. Няма такива боклуци. Имам цялата сервизна история на тези 4 коли, фактури, договори за ремонт при оторизираните сервизи, протоколи, гневни писма до официялните вносители и до фирмите във Франция и Германия.
egomen66 - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
Не съм. Има още доста болежки, които излязоха. Пари повече не давам, търпението свърши. За година на праговете отдолу вече се появиха дупки, рейката хидравличната й капе маслото, почнаха наскоро задните спирачни апарати да задържат, ръчната все нямах време да я оправя - с нея тоже проблеми. Айде на части, останалото за желязо. Не случих на кола и това е :x С двигателя ремонтите ще отидат за поне още 700лв.
шоп написа:
Има части, защото са масово разпространени.
шоп написа:
П.П китайките ми се държат много добре, учудващо добре.
Китайки? На китайски гуми, китайски клеми и китайски презервативи не вярвам. :-D
Ако не бяха китайските презервативи...сега нямаше да си думаме с теб :-D ....ШЕГА :partyman:
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: