bagera1 написа:Няма как да вземеш боклук, да се мислиш за хитрец и да искаш да ти излезне евтино.Доста пари дадох, като исках здрав двигател, окачване и спирачки. Минимални изисквания имах. Е, не.
stoianov_n написа:Точно този пежак.....няма два еднакви по цвят детайла и евентуален удар отзад от ляво.....толкова по снимки...Видя ли какво виждаш ТИ и какво АЗ...Аз съм "далтонист" и не съм го гледал, просто го хвърлих тук. Добре, ама тия коли ги купуваш в Германия за 500-800Евро. Не е реална цена тук 3-4 хиляди лева. И аз за това и по снимки не се ръководя, отивам на място и гледам.
Kirilpm написа:Професоре...понеже предполагам вентото си го взел за 600-1000лв и сега се бориш да върнеш скрапа в движение.Професоре, 1500лв с още 700лв ремонти до момента(1 година). 2200лв за кола набор 94. И като я взимах тая кола имах ниски изисквания, но основни. И нарочно не взех по-"нова". Е, пак не се получи. Поддръжката мога да кажа, че беше добра. Няма хоп, троп при мен. Лагери сменях, консумативите от-до. Е, да, ама не.
Стар, тъп Форд имах. Цена - 600лв. Ремонти - 400лв за 5 години. Носач, каре, бензинова помпа, съединител. Точка. Ако бях сменил гумички и някои други неща на двигателя, колата още 10 години щеше да издържи - немаш ядове. Реших, че е време да взема по-голяма. Грешка.