• 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
За Форд си много заблуден обаче. Форд Фиеста е обявена от ADAC за най-надежден автомобил в своя клас. И не само там...
:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot:
Много заблудени станахме тука.... :-D
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
И какво да И гледам на тази статистика? ... Наясно ли си кога сменят модела и че говориш за два различни?
Не знам човек. Баничарките Форд са с дизел 1.8. Правят по милион километра.
Да, знам кога сменят модела. MK2 е до 89. МК3 е от 89 до 96/7 МК4 е от 96/97 до 2001. МК3 има през годините и поне 1 фейслифт. Има МК3, които са по-обли и други, които са по-ръбати.
Това за наградата е взето от страницата на Форд. Те сами се похвалиха. Действително за малко пари Форд не е лош избор. Поне според мен. Не ми се спори повече за марки и не ми се подемат спорове тип "Левски или ЦСКА"
Колата другата ще я взимам утре. Форд е. Фиеста е. 4 вратка.
stoianov_n написа:
Не се смей, а виж, моля ти се. Не задрасквайте така Форд, не е толкова лош, колкото го говорите. Ето, аз значи като имам проблеми с VW, значи аз съм мърляч, модела е перфектен. Ама като карах Ford без проблеми, значи аз съм бил късметлия, а пък моделът е менте. Не така с абсолютизма.
karoto написа:
Имало един форд който запалил зимата и те го кръстили "Фокус" :lol:
Тоя лаф се изтърка. 5 години карах Форд. Палеше зимата от 1-ви път, стига да имаш акумулатор. Продадох го. Човекът го кара, понеже взе да му понагаря масло смени гумички на двигателя. Сега пак пали от първи път.
Зимата форд не пали, а пък на VW дизелите поради кофти конструктивно решение от тия години са податливи на проблем с шпонката на коляновият вал. Е?
Chefo77 - майстор
Говориш с междубузието, но не горното.
Смисъл да си разтягаме локуми няма, мога само да ти пожелая новата кола да ти удовлетвори всичките изисквания и да те радва!
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
И какво да И гледам на тази статистика? ... Наясно ли си кога сменят модела и че говориш за два различни?
Не знам човек. Баничарките Форд са с дизел 1.8. Правят по милион километра.
Да, знам кога сменят модела. MK2 е до 89. МК3 е от 89 до 96/7 МК4 е от 96/97 до 2001. МК3 има през годините и поне 1 фейслифт. Има МК3, които са по-обли и други, които са по-ръбати.
Това за наградата е взето от страницата на Форд. Те сами се похвалиха. Действително за малко пари Форд не е лош избор. Поне според мен. Не ми се спори повече за марки и не ми се подемат спорове тип "Левски или ЦСКА"
Колата другата ще я взимам утре. Форд е. Фиеста е. 4 вратка.
stoianov_n написа:
Не се смей, а виж, моля ти се. Не задрасквайте така Форд, не е толкова лош, колкото го говорите. Ето, аз значи като имам проблеми с VW, значи аз съм мърляч, модела е перфектен. Ама като карах Ford без проблеми, значи аз съм бил късметлия, а пък моделът е менте. Не така с абсолютизма.
karoto написа:
Имало един форд който запалил зимата и те го кръстили "Фокус" :lol:
Тоя лаф се изтърка. 5 години карах Форд. Палеше зимата от 1-ви път, стига да имаш акумулатор. Продадох го. Човекът го кара, понеже взе да му понагаря масло смени гумички на двигателя. Сега пак пали от първи път.
Зимата форд не пали, а пък на VW дизелите поради кофти конструктивно решение от тия години са податливи на проблем с шпонката на коляновият вал. Е?
Пак те питам защо моето дърто ТДИ не е превъртяло шпонката?А зимата пали докато му покажа ключа въпреки пробега от над половин милион километра,двигателя не е отварян.И защо форд е най-евтината кола втора ръка?Една запазена симсонка струва повече от форд фиеста от 90-тте години :lol:
egomen66 - майстор
Доста от нас , ще пътуват по празниците.Предполагам , че вече сте си сложили зимните гуми. Имайте в предвид , и невидимата опасност наречена ЧЕРЕН ЛЕД. Пожелавам ви леко и безаварийно пътуване.. :rock:
http://www.auto-press.net/a:%D0%9D%D0%B ... %B5%D0%B4-
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Какво трябваше да видя, че не разбрах.... :?
Щото ако е за коли, аз фордове виждам постоянно.....развалени..... :-D
nikolovvd - майстор
Заприличахте на момченца от някой сектански автомобилен форум.
Карал съм Фиат, Пежо, Форд и Мицубиши. Нито една не е имала ръжда или ми е правила проблем.
Дали съм късметлия или съм си отварял очите, когато е трябвали, не знам.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Пак те питам защо моето дърто ТДИ не е превъртяло шпонката?...Една запазена симсонка струва повече от форд фиеста от 90-тте години :lol:
Повечето хора не правят ремонти, без да има проблем. Когато се случи проблем, обикновено е твърде късно. Ако в нормалното сервизно обслужване ти влиза смяна на зъбно колело и болт, добре. А принципно не би трябвало да се пипа там. Поне на много други коли не се пипа никога и няма проблеми.
А истината е, че един запазен скутер струва 1200лв примерно, което не само е по-скъпо от Фиеста втора ръка, ами и от други коли втора ръка.
nikolovvd написа:
Дали съм късметлия или съм си отварял очите, когато е трябвали, не знам.
+1 Приятни изживявания по празниците и леки след празници пожелавам на всички. Дори на хейтърите.
Kirilpm - специалист
Отвори един учебник по машинни елементи,зачети се и спри да пишеш глупости.На всяка смяна на масло свалям цялата предница и сменям зъбното колело,за да не ми превърта шпонката :lol: :irre: Един единствен път при първото обслужване сложих правилния болт на това място,съвсем профилактично без да съм имал ядове,стегнах го с правилния момент и осигурител за резби и забравих за проблема.Но ти как би дал 12 лева за болт?Що за долни кожодери са това? :lol:
За тройниците,от които плачеш пък ако ти кажа какви пари съм дал за да забравя проблема с тях ще ти стане лошо с тройник за 4 лева марка LONGHUI все ще се оплакваш от това колко гадна марка е ФВ,а по скъсания болт,калпавото газово и всичките кусури,които си наследил си личи че и преди теб колата е била поддържана от мърляч при мърлячи,няма на кого да се сърдиш,кьорав карти не играе.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Един единствен път при първото обслужване сложих правилния болт на това място,съвсем профилактично без да съм имал ядове,стегнах го с правилния момент и осигурител за резби и забравих за проблема.Но ти как би дал 12 лева за болт?Що за долни кожодери са това?
Бих дал. Но твои колеги ми казаха, че болт и зъбно колело не се сменят при обслужване, при смяна на ангренаж. Първото обслужване с ремък, паразитна ролка, масло и антифриз беше готово общо до седмица след покупката.
Газовото не е калпаво, имало е неотразени проблеми по бензиновата система. Тройник си сложих Топран и нямам ядове.
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: