Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

Kirilpm - специалист
И "моите колеги" са ти виновни,за това че си купил кола със скрит дефект.И че си търсил възможно най-евтината барака с газ и добър външен вид?Когато не се развива колелото не е нужна смяна на болта,но когато аз си купих кола втора ръка,как да съм сигурен,че някой преди мен не го е развивал и не е спестил да сложи нов болт.С заводския болт няма никакви проблеми,докато не е бил развит и завит обратно 8.8 и 10.9 не са никак меки болтове особено при този размер.Та като цяло ти сам си се нахендрил на голата опашка и за това са ти виновни хората,които са ти обслужили колата.А в обратния случай ако те бяха накарали да платиш около 300 лева,колкото струва работата да изметат качествено насраното от предния ремонт,да поправят вала,да сложат нова шайба и нов болт,щеше да кажеш че колата и преди си е вървяла без грижа а те са кожодери. :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
...И че си търсил възможно най-евтината барака с газ и добър външен вид?
....А в обратния случай ако те бяха накарали да платиш около 300 лева,колкото струва работата да изметат качествено насраното от предния ремонт,да поправят вала,да сложат нова шайба и нов болт,щеше да кажеш че колата и преди си е вървяла без грижа а те са кожодери. :lol:
1500 възможно най-евтино ли е? 100лв само за смяна на шайба и нанизване на старият болт малко пари ли са? Ако знаех, т.е ако някой беше казал, че това е възможен дефект, щях да сменя и колелото, както и болта. Но тогава, сега вече...нема смисъл. Тогава щях да дам 300лв. А ти престани да ме обиждаш. Истината е, че се опитвам да не пестя от поддръжка на автомобил - критични компоненти, защото после си го връща тъпкано и боли. Явно не съм успял да предвидя всичко.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
1500 възможно най-евтино ли е?
Я виж сам....
качваш си и караш...http://www.cars.bg/c1418843
или http://www.cars.bg/c1353863

или http://www.cars.bg/c1420824
или http://www.cars.bg/c1393996

От венто за 1500 толкова, САМ СИ СИ ВИНОВЕН. :-D
gogo7777 - майстор
За кво му предлагаш тия трошки :)
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
....А в обратния случай ако те бяха накарали да платиш около 300 лева,колкото струва работата да изметат качествено насраното от предния ремонт,да поправят вала,да сложат нова шайба и нов болт,щеше да кажеш че колата и преди си е вървяла без грижа а те са кожодери. :lol:
1500 възможно най-евтино ли е? 100лв само за смяна на шайба и нанизване на старият болт малко пари ли са? Ако знаех, т.е ако някой беше казал, че това е възможен дефект, щях да сменя и колелото, както и болта. Но тогава, сега вече...нема смисъл. Тогава щях да дам 300лв. А ти престани да ме обиждаш. Истината е, че се опитвам да не пестя от поддръжка на автомобил - критични компоненти, защото после си го връща тъпкано и боли. Явно не съм успял да предвидя всичко.
Като ти говорех,че с малко по-големи разходи можеше да си спестиш бъдещи аварии ти ме изкара кожодер.Опитвал се да не спестява от подръжка,абе ти беше човека,който не би се набутал да смени оригиналните кабели на свещите на 20 годишна кола :lol:
bagera1 - специалист
1500 са пари за хубаво колело, биващ скутер или неставаща кола, сам избираш.
Болтовете на важните места се сменят след сваляне. На моите на главите съм ги сменял, на фиата бяха 80лв със сериозна отстъпка! Старите болтове се бяха разтегнали с около 2 см от новите. Та проблемите идват от не сменяне и "майсторите"
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Като ти говорех,че с малко по-големи разходи можеше да си спестиш бъдещи аварии ти ме изкара кожодер
Не знам защо тролиш. Болтът струва 4.20лв на Febi. 12.8 е якостта, мисля. Дори си купих един. Защо говориш глупости? А кабели на свещи се сменят при проблем. Като няма проблем и всичко си работи - защо да човъркам?
stoianov_n написа:
Я виж сам....
3000лв за кола 95-ти набор? Червената, която си дал е пребоядисвана, личи й. Значи, не знам от къде ги копате тия пари и защо сте такива надменни, но такива възможности имах и търсех, питах за нещо възможно по-добро. Мерси за надменното държание точно в "тона на форума", нали?
Kirilpm - специалист
Якостта е 12.9,освен ако за теб не са измислили нов стандарт.А колкото до държанието на хората от форума спрямо теб има една приказка,каквото повикало такова се обадило :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Якостта е 12.9...
Добре. Може и да си прав. Не знам. Не погледнах.
gogo7777 - майстор
Тинки, вземи си кола, която няма да ходи по сервизи поради умишлено заложени капани. Вервай ми има такива яп....машини! Кви валове, кви болтове....егати техниката чикиджийска......12 кинта за бурма и толкова за да я навият :lol: .

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: