Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
По-добре да беше взел един читав двигател за вентото и два прага
...и хидравлична рейка, 2 спирачни апарата, жило на ръчната, рециклиране на фарове и кой знае още какво. Сигурно ще се наложи и смяна на съединител по някое време. И като ги дам тия пари, да не забравя да си платя данъка за още 1 година, т.е към тая сметка сложи още 150лв данък.
Знаеш ли каква е далаверата, та да не го пипна vw-гена? Разкомплектовам, продавам частите му, избивам си парите за форда и ми остават пари за поддръжка.
Форда няма хидравлика, няма ел.стъкла и т.н. И ръчната работи. Изключваме тия не много евтини ремонти от схемата. Стигне ли се до работи по двигателя, с изключение на смяна на гумички или нещо евтино, колата заминава за скрап.
DundyTheCroc написа:
То 140 вдига, въпроса е за колко време. Праговете как са, особено вътрешната част, където са свързани към пода?
Откъм ръжда - минимални следи. VW-на ми имаше дупки в праговете, т.е една част направо вече я нямаше. Изчоплих антикора и се проби. А по каталог - 155км/ч
Kirilpm - специалист
Ми да беше взел една голф2ка или пасат 2ка за тея пари за работна кола.Ти се наби на най-уважаваната марка с най-уважавания двигател.Без хидравлика,без ел стъкла по-добре да беше взел една лада с газово,поне щеше да човъркаш газовото без нужда от кабел и лаптоп :lol:
DundyTheCroc - майстор
Не чакай и Форда да се пробие, мажи под и прагове предварително.
dyaneff - майстор
И какво ще продадеш от едно Венто ? Цената на частите му е колкото на металекс.

Честито Тинки.
От все сърце ти пожелавам да не чупи.
toolegittoquit - майстор
dyaneff написа:
И какво ще продадеш от едно Венто ? Цената на частите му е колкото на металекс.
Да, да - фарове, стопове, амортисьори на багажника, машинки за ел.стъкла - всички ревизирани, самите стъкла, помпата на централното, газовата уредба, дроселова клапа, нов TPS, който купих и й сложих, дебитомер, плочка за дебитомер имам отделно, джанти, седалки и други елементи от интериора - те пари не струват ли?
Стига глупости, за 200лв не го давам в морга, като само АГУ, 4 машинки за ел.стъкла и стопове да продам - повече ще взема! Пък иначе пак железата мога да ги дам в пункта за вторични за 200лв. Да не забравим, че и стартерът е ревизиран и практически като нов!
gogo7777 - майстор
Ти бърза ПЕЧКА виждал ли си?
Не. Ама познавам много хора, които били виждали :-D
DundyTheCroc - майстор
Бързи печки не е да няма, примерно 3.0 на ФауВе или баварците, друг е въпроса колко им струва поддръжката и с какви цени са ремонтите. Атмосферни печки бързи няма, но поне се чупят по-малко, уж. За мен оптималната кола да върви, да не е скъпа за поддръжка, да гори малко и да не се чупи е я японска бензинка :wink:
Chefo77 - майстор
Ами ако имаш къде да складираш частите, вечер след работа разглобявай по малко докато го опоскаш, след което го извикай да дойдат да вземат само купето. Така хем няма да чакаш да го дадеш на вторични ЧАК като продадеш всичко, хем ще си имаш занимавка, хем няма да ти вървят данъци (да не забравиш да го спреш от движение и да го махнеш от пътя).
Това, че е чист дизел хем е ОК, хем е зле. Друго си е да му чуеш турбинката да свисти и да те ритне магаренцето отзад :)
bagera1 - специалист
Chefo77 написа:
bagera1 написа:
1500 са пари за хубаво колело, биващ скутер или неставаща кола, сам избираш.
[-X [-X
Не е задължително :wink:

Тинки, честито!
Дай снимка да го видим това чудо на избора ти.
Прав си, колелото също ще е биващо. За тез пари има коли но не отговарят на изискванията му.
Тинки, честито и дано да няма много главоболия с новата. И не се шашкай доста сме от работническата класа, и аз се оглеждам за автомобил до 1500 :wink:
Lisko - майстор
Слагам ги идния понеделник.

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: