Grants благодаря за бързия отговор . Като взема камината ще пиша до тогава ще следя форума с пълен интерес 

sansches написа:колега виж си в настройките за модулация tr1 c11 на колко ти е зададено мойто беше на 3 секунди намали го на 1.8 и и виж как еtysonlkr написа:Здравейте!Благодаря за съвета!sansches написа:Здравейте!От три дена съм с пелетна камина BURNit PM Comfort plus 25 kw и има следния въпрос.Защо при пускане на камината ми изписва следната грешка Er02?В книжката ми пише че това е следната грешка:Предпазен термостат за налягане HV2 :сигнализира при включен вентилатор.След два ,три рестарта тръгва.Но днес и след пет рестарта не тръгна.Налягането във водната риза е 1 bar.За сега чакам техник,но ако някой може да ми даде съвет ще съм благодарен.Влез в меню ТР 08 и виж параметър А14 - трябва да е зададен 0 "грешка деактивиран сензор за налягане"
Бих искал да попитам,дали е нормално след 3часа,3 и половина часа работа на камината ,когато е достигнала и подържала зададената темп. в режим на модулация да влиза в режим в който показанията на темпаратурата да надвишава зададената примерно 65 гр. е зададенаа стига до 70 гр.и на 64 почва да гаснеи изгася,при достигане на 54гр.почава палене.Въпроса ми е дали това е правилно?Защото при всяко палене си замирисва.Това го прави при 1 и при 2 степен.
настройка да харчи 1 кг на час.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: