gogo7777 написа:За тези пари потърси някоя Кракра 160А.Че те са далеч под 220лв.
По обяви вървят 150 ++ лв.
Щв се спестят 70...80лв.
gogo7777 написа:За тези пари потърси някоя Кракра 160А.Че те са далеч под 220лв.
1115 написа:gogo7777 написа:За тези пари потърси някоя Кракра 160А.Че те са далеч под 220лв.
По обяви вървят 150 ++ лв.
Щв се спестят 70...80лв.
infomar написа:Не ползваш "класическият" стар електрожен, щото не ти върши работа или, че е морално остарял и главно тежъкПолзваме си и трафовете,никой не ги отрича.Днес трябваше да се капнат спешно няколко заварки на ударена и скъсана врата на една гаражна клетка.Обаче -7 градуса и сняг препръсква-инвертора ме е страх да го извадя даже от куфара.Кракрата пак беше на работа![]()
Какво е главното, основно предимство на инверторнитеПо-качествена заварка, модерен, по-удобна работа... Или както с колите - и трабанта ще те закара до някъде, но с мерцедеса ще е по-удобно и приятно. оставям на страна намаленото импулсно натоварване на мрежата и че не причинява смущения в мрежата - за мен като любител са без значение.
На въпросите ми за качеството и трайността на инверторните едва ли някой ще ми отговори и то е не защото нямат данни. Въобще някой дали е правил подобни засичания с тях - предполагам ДА? Редно е при всяка нова стока да има подобна информация в техническите среди, или може би е фирмена тайна.
koveslav написа:Вентилатор има-обозначен е отпред на панела.Но мен ме притеснява нещо друго,което или не е вярно и лъжат, или машинката е супер-според данните,които са дали тя вади максималните си ампери и на една фаза с 15% ПВ.Това означава,че на две фази ПВ-то ще е още по-добро,което лично мен ме съмнява.Не мога да разбера защо казваш, че ПВ 15% е добре? Коефициент на запълване който дават еднакво ли е с ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА НАТОВАРВАНЕ.
Обикновено този тип комбинирани трафове на една фаза вадят около 70% от мощността си с доста ниско ПВ,просто това ти дава възможност да бачкаш и на монофазен ток.Ако искаш по-сериозна мощност или по-продължителна работа,задължително го пускаш на две.....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: