Аз за втори път изпускам циркуляра. Звънях в централата и казаха, че е изчерпан в цялата страна
Веднъж по същия начин звънях за конвектор с дистанционно и казаха че няма. Отидох в най-близкия магазин, където ми извадиха от склада 1 бройка. Тази бройка беше отваряна и не работеше. Предложиха да ми я сменят с друга, но аз отказах. Мисълта ми е, че има някакво разминаване между наличностите и информацията...Някой да е виждал останали циркуляри из магазините в София?
Нека намерим най-тънките цени.
NovobranecGT
- напреднал
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
keymaker
- специалист
fore
- майстор
За много години първо и ЧНГ !
Един вкусен въпрос
Някой да знае по Софииските Лидли дали има от тия формите за яйца, че са свършили, а ще ми вършат добра работа за раклет скарата да не се разливат яйцата по плочите.
Този в Надежда ?
---------------------------
Тези тестери за антифриз и за течност за чистачки различни ли са или е едно и също нещо ? Щото купих преди малко този за антифриз.
Един вкусен въпрос
Някой да знае по Софииските Лидли дали има от тия формите за яйца, че са свършили, а ще ми вършат добра работа за раклет скарата да не се разливат яйцата по плочите.
Този в Надежда ?
---------------------------
Тези тестери за антифриз и за течност за чистачки различни ли са или е едно и също нещо ? Щото купих преди малко този за антифриз.
XpacTa
- специалист
fore написа: Тези тестери за антифриз и за течност за чистачки различни ли са или е едно и също нещо ? Щото купих преди малко този за антифриз.Уж са различни, но честно казано не разбирам за какво би ти трябвал тестер за течност за чистачки. Просто си купуваш читава течност и не се занимаваш да я тестваш.
fore
- майстор
Реално спирта, каквато е течността за чистачки се мери със спиртомер с оловни тежести. Мотокса който ползвам от години е 90 % спирт и го дават на - 60 да диани. Като го разредя 1:1 става 40 % ракия
и диани до -към 10, във фризера се сгъстява на -20. Тестера сега пропадна в концентрата до дъно, а в разреденият даде около -10. Тоест горе долу вярно. Но действително при -5, -10 така разредената течност, като я пръсна по стъклото и ако колата не духа топло от парното се образува тънък бял филм върху стъклото-обледенява. После загрява и няма проблем.
Другото което е вярно че теста се прави на стайна температура, защото и гуменият маншон който засмуква и прави вакума омеква и уплътнява по добре, а и плътността на течността при 20 гр е една, а при по ниска е по плътна.
Водата е най плътна при +4, а се разширява най много под формата на лед при -4. Даже на таблото на Пасата -фис дисплея при +4 светка и удря гонг съпроводено със снежинка. Предупреждава за последващо обледеняване и хлъзгане. Антифриза също се сгъстява повече при по ниски температури естествено.
В крайна сметка се мери плътност на флуид, които пък зависи от температурата.
Другото което е вярно че теста се прави на стайна температура, защото и гуменият маншон който засмуква и прави вакума омеква и уплътнява по добре, а и плътността на течността при 20 гр е една, а при по ниска е по плътна.
Водата е най плътна при +4, а се разширява най много под формата на лед при -4. Даже на таблото на Пасата -фис дисплея при +4 светка и удря гонг съпроводено със снежинка. Предупреждава за последващо обледеняване и хлъзгане. Антифриза също се сгъстява повече при по ниски температури естествено.
В крайна сметка се мери плътност на флуид, които пък зависи от температурата.
Последна промяна от fore на пон яну 11, 2016 9:35 am, променено общо 2 пъти.
vasko9999
- специалист
NovobranecGT написа:Аз за втори път изпускам циркуляра. Звънях в централата и казаха, че е изчерпан в цялата странаЗа много години и от мен.На тези в централата въобще не им звънете що се отнася за наличност на даден продукт.Преди време им звънях два три пъти за даден продукт казват няма,съвсем случайно влизам в техен магазин и то след време и го намирам,и следователно спрях да звъня а разчитам на късмета си че в другия им магазин ще го има...А относно циркуляра като изключим малкия шум от редуктора си заслужава отвсякъде парите.Веднъж по същия начин звънях за конвектор с дистанционно и казаха че няма. Отидох в най-близкия магазин, където ми извадиха от склада 1 бройка. Тази бройка беше отваряна и не работеше. Предложиха да ми я сменят с друга, но аз отказах. Мисълта ми е, че има някакво разминаване между наличностите и информацията...Някой да е виждал останали циркуляри из магазините в София?
fore
- майстор
Аз пък питах за формата за яйца и ми казаха къде има - отидох там и си купих 4 броя.
А до този Лидл моят гумаджия- пекан. Та понеже Гаковерта на село не можа да развие болтовете от летите джанти на Пасата с дебелият маркуч-1см диаметър и си казах вземам го и ще го тествам на профи бутилка. Да разбера кое не става.
Гумаджията ми се оплака че 150 литровият е бил замръзнал и главата на компресора му бутала маслото , но сега работел. Той ползва един гайковерт - уж Италиански за 300 лева- 1200 НМ и един 150 лева 600 Нм. С тях на бусове развивал
Та сложихме Лидлеца и още с ваденето от сака -Майстора възкликна -ей много готино направен бе. Завъртя го на празен ход и звукът му хареса. Действително по арен звук вади от неговите.
Напънахме болтовете на Пасата- верта чукна два пъти и отви с лекота и на предните и на задните думи болтовете дето ги затягам до откат с кръстатия.
Явно си иска 50 литров минимум, мамицата му. Гумаджията вика ще купувам такъв и Аз !
На затягане и моят и неговите оставяха още мегдан за кръстатият ключ !
Аз отидох да оплюя моят пистолет, пък той се оказа равен на ония скъпите и направени по нескопосано. Гумаджията вика -
с каква лекота ги отви направо се учуди.
Еми това е. Иска 50 литра.
Гумаджията ми се оплака че 150 литровият е бил замръзнал и главата на компресора му бутала маслото , но сега работел. Той ползва един гайковерт - уж Италиански за 300 лева- 1200 НМ и един 150 лева 600 Нм. С тях на бусове развивал
Та сложихме Лидлеца и още с ваденето от сака -Майстора възкликна -ей много готино направен бе. Завъртя го на празен ход и звукът му хареса. Действително по арен звук вади от неговите.
Напънахме болтовете на Пасата- верта чукна два пъти и отви с лекота и на предните и на задните думи болтовете дето ги затягам до откат с кръстатия.
Явно си иска 50 литров минимум, мамицата му. Гумаджията вика ще купувам такъв и Аз !
На затягане и моят и неговите оставяха още мегдан за кръстатият ключ !
Аз отидох да оплюя моят пистолет, пък той се оказа равен на ония скъпите и направени по нескопосано. Гумаджията вика -
Еми това е. Иска 50 литра.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература