крум написа:Нещо това с 48-те часа не го разбрах - ваксата поема 15 минути, след това трябва да се махне излишното с парцал.Това го направиха хората от Forest Trade. След което добавиха, че по принцип не трябва да се мокри за 48 часа, сега (понеже е лято) съхнело по-бързо, та можело и след 36 часа, дааааже 24 часа. Ама аз реших за по-сигурно да се въздържам два дни, че искам да си остане все така красиво

Ние пък днес минахме с течния сапун и изтъркахме плота. Голяма работа е тоя сапун, ще знаеш. Имаше едно петно от чаша (предполагаме, че е от маслини), което вече бяхме прежалили. Изчисти го! Минах след това с реноватор. Плотът е по-хубав отколкото беше, като го намазах с маслото - лъщи, убиец е.Много ме радваш с тези думи

И на нас ни се появи малка пукнатина на едната дъска, така че съм сигурен, че на скапаняците от Форест Трейд не им е хубава дървесината.Пффф... А такива прекрасни неща показваха на Стройко... Btw познай как точно успях да накарам някой да дойде у дома -- като звънях до побъркване на шефката им, разбира се. Никой от "отговорните" не си вдигаше телефона