И какво точно ти харесва?Добре стои като паметник на улицата?Барем извади седалките и я направи на гълабарник,да изкараш някой лев от нея.Качил се бил в хубава кола 

Kirilpm написа:И какво точно ти харесва?Добре стои като паметник на улицата?Колата се движи, тая седмица има 300км. Това, че я паля по надолнището, не означава че не се движи. Пак ти казвам - ако искаш да си останем с добрият тон, спри да обиждаш...
Chefo77 написа: Вентото ли имаш предвид като казваш "хубава кола с много екстри"?.Ел.стъкла, ел.огледала, ел.подгряване, ел.антена, 2 сервота, автомат на въздуха, ел.шибедах
toolegittoquit написа: Качих се в една хубава кола с много екстри. На които всичките екстри съм ги ремонтирал. Е, не - мерси. Хубавите коли нямат евтина поддръжка. А човек не винаги има пари.Е това ти е проблема на тебе, не гледаш каква е колата, а каква е поддръжката.
stoianov_n написа:А пари, приятелю, се ПЕЧЕЛЯТ и ГУБЯТ, гледай си живота и кефа...и не ги мисли толкова тия коли....Всичко гледам. Пари се печелят, но парите в България не се ринат с кофи. Понякога като няма работа се чудиш как да заработиш, да си платиш сметките и храната, камо ли да мислиш за коли. Не мога да си оставя другите грижи и само да си давам парите за поддръжка на скъпи коли. За това като търся кола, уж първо гледам да е с евтина поддръжка. А не да се изхвърлям с кола за 5000лв, за която после няма да имам пари да купя комплект накладки или спирачни дискове(чифт) при нужда.
toolegittoquit написа:Читав кадет ще зарови и форда и вентото,а не е като да не се намират още,има и астра ф за г/д такива пари.Там поне ще кърпиш един път докато го караш,а двигателя пали и с компресия 6 атмосфери и върви докато не се отскубне от купето.Аз пак те усещам че стабилно разпъваш локуми,трябвала му колата всеки ден,ми ти преди няколко дена спомена че стои закотвена пред вас на трупчета?А ако и на спрей не пали напъни си умната главица и се сети да смениш стартера с редукторен.Сега разбра ли защо стартер за 12.50 от вторичните не е читав стартер и си заслужава парите за качествена профилактика?stoianov_n написа:А пари, приятелю, се ПЕЧЕЛЯТ и ГУБЯТ, гледай си живота и кефа...и не ги мисли толкова тия коли....Всичко гледам. Пари се печелят, но парите в България не се ринат с кофи. Понякога като няма работа се чудиш как да заработиш, да си платиш сметките и храната, камо ли да мислиш за коли. Не мога да си оставя другите грижи и само да си давам парите за поддръжка на скъпи коли. За това като търся кола, уж първо гледам да е с евтина поддръжка. А не да се изхвърлям с кола за 5000лв, за която после няма да имам пари да купя комплект накладки или спирачни дискове(чифт) при нужда.
А съм си мислел за Кадет. Ако не бяха на тия години всичките толкова грозни ръждясали, можеше и да си взема.
Kirilpm написа:А ако и на спрей не пали напъни си умната главица и се сети да смениш стартера с редукторен.Сега разбра ли защо стартер за 12.50 от вторичните не е читав стартер и си заслужава парите за качествена профилактика?Статерът върти и не ми казвай ти, че като е произведен за кола с такъв двигател - 1.8D, значи не става. Такива опити да прехвърляте проблема - ха, ха. Те и едни велики майстори ми казваха, че ми е виновен акумулатора за проблемите с паленето на VW, а то излезе че на стартерът бендикса е заминал. На тоя стартер, който те го слагаха 2 седмици назад.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: