Кои са тези бензинки, които зимата умират, кажи да знаем и да не си ги купуваме 

kuger написа:Тия бензинки пред блока, най-вероятно ги влачат с въженца, заради акумулаторите....ама без изправен акумулатор и прехвалените нафтови печки, не палятDundyTheCroc написа:Кои са тези бензинки, които зимата умират, кажи да знаем и да не си ги купувамеТея, пред блока. Хиля се, като гледам как ги разкарват на въже, като кученца.
kuger написа:Трябва да си душата на компанията, голям майтап чия си да знаеш.DundyTheCroc написа:Кои са тези бензинки, които зимата умират, кажи да знаем и да не си ги купувамеТея, пред блока. Хиля се, като гледам как ги разкарват на въже, като кученца.
шоп написа:shotik, това което цитираш са двутактови двигатели.Да, така е двутактови са , но мисля ,че японския беше четиритактов, много отдавна беше и не съм сигурен да твърдя.
П.П 90% от руските двутактови подвесни двигатели за лодки са с шибърно газоразпределение. Велодвигателите Д4, Д5 и Д6 също.
ky-kyy написа: Тия бензинки пред блока, най-вероятно ги влачат с въженца, заради акумулаторите....ама без изправен акумулатор и прехвалените нафтови печки, не палятНай вероятно. Тук идва тънкия момент, бензиновата пали по принцип по-леко, по-малко товари акумулатора. По тая причина малко хора си подготвят колите за зимата както трябва.
шоп написа:shotik, това което цитираш са двутактови двигатели.Най ме кефеха извънбордовите, карба от едната, свещите от другата страна на буталата.
П.П 90% от руските двутактови подвесни двигатели за лодки са с шибърно газоразпределение. Велодвигателите Д4, Д5 и Д6 също.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: