Chefo77 написа:Преди време си призна, че карал само един (учебния), сега станаха няколко ...Мда. Учебен, служебни, но не и личен.

stoianov_n написа: Аз залагам на 22-25.Ужас. Само да ме видиш колко съм брадясал, па 22...

Chefo77 написа:Преди време си призна, че карал само един (учебния), сега станаха няколко ...Мда. Учебен, служебни, но не и личен.
stoianov_n написа: Аз залагам на 22-25.Ужас. Само да ме видиш колко съм брадясал, па 22...
toolegittoquit написа:(на кратко - не, не съм толкова млад) Много ви се моля, по-сериозно. Наистина не мога да преценя как върти стартер, нямам база за сравнение с друг дизел същата марка и модел.Ем, кажи на колко си?Толкова ли няма дизелови коли около теб....или лодки....
Kirilpm написа:същата тази фиеста може за 1 месец да я направиш кукла,но ти хем си пинтия,хем си мързел.Не обичам да сменям здрави и работещи неща. За 1 месец мога да я направя кукла, но на каква цена. Защото ако ми излезе 2 пъти повече, отколкото й е пазарната стойност, по-добре да я сменя. Аз на стартери обслужване не съм длъжен да правя. Искам да върви 100-200 хиляди километра и нагоре, като всичко останало на колата, а не да му треперя кога ще се счупи.
stoianov_n написа: Ем, кажи на колко си?Толкова ли няма дизелови коли около теб....или лодки....На 1000 съм. Ако бях на разпит в полицията, да ти кажа. А точно такива дизелови коли - не.
toolegittoquit написа:Да го направим така. Търся кадърен сервиз из Бургас и региона. Поморие, Несебър и т.н също вършат работа. Условието е да знаят какво правят, да не ме натоварват с излишни разходи и да могат да разберат за какво става въпрос. Предпочитам да не е в Бургас, че в "гоуемият град" взимат по-скъпо обикновено.Отиди в Лозово в Дизел хаус. В Горно Езерово - Любо Опела.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: