egomen66 написа: Качвам ти един клип за твоя стартерТемата е отключена по моя молба, за да споделя резултатите от измерванията. Ако искат, могат да изтрият всички мои публикации извън темата. За клипчето искам да ти благодаря, но редукторният стартер ми е счупен. Не подлежи на ремонт, освен със замяна на повечето части.
stoianov_n написа:След като ТИ не разбираш от коли и не можеш да си "избереш", намираш майстор и го вземаш с тебе на огледаНе всички са съгласни на разходки с човек при търсене на коли. Освен ако нямаш познавач-познат, друг много рядко ще се навие да си губи времето. А от друга страна не всички собственици на коли се навиват да се разкарват по сервизи. Знаеш ли кога майстор ще се навие да дойде с мен примерно до София или Враца, за да отидем на оглед? Има-няма 400км. Пък и ако на всеки оглед му давам по 40-50лв, защото са по-малко едва ли ще дойде, докато си намеря кола, няма да ми остане и стотинка да си я купя.
---
Интересното е, че вчера беше хубаво топло и колата не запали. Днес пали и работи. Това след като отидох при последният майстор и разбута обогатителя малко. Може да е съвпадение. Не пали от раз, но пали.
---
п.п Знаеш ли, че още когато купих старата кола VW, тя е имала парче от болта на ангренажното зъбно колело, скъсано във вала? Кажи ми, тия работи пак ли ги виждаш като ходиш на оглед? Защото един майстор ми каза следното - ходил на оглед за своята кола, отишъл, хванал една и запалил. Питали го нали си майстор, няма ли да я гледаш. А той отговорил - ами тя пали. Всяка като пали става, от там нататъка си е божа работа.