• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
BAlexandrov - специалист
Накъсало се е уплътнението на хладилника ни..все пак е на достолепните 5 години #-o
Поръчах от сервиза уплътнение, взех го - 35 лв, обаче сега гледам че старото сякаш е лепено? Няма винтчета... като го напъна се поотлепва. Сякаш е залепено между вътрешната пластмасова стена и уплътнението на вратата. Възможно ли е? Да го отлепя ама после новото трябва да го залепя пак с нещо?
Дадоха ми и винтчета, но "колегите им не ги ползвали"... а аз си помислих, че е защото ползват старите... :?
Дайте акъл!
toolegittoquit - майстор
Това не го ли говорихме? Имам дежа вю. Уплътнението най-вероятно влиза в улей във вратата и се държи там. Някои хладилници имат щипки, винтчета почти не съм срещал. :?
BAlexandrov - специалист
Амми не намерих. Сменял съм едно време с винтчета на друг хладилник. Опитах се да снимам - не виждам нито улей, нито щипки...

https://www.dropbox.com/s/ujtu9smnad9nm ... 1.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/nj0nxd1x04z8z ... 8.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/3qujvgo43runb ... 0.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/uemfbhw7uedzt ... 3.jpg?dl=0
koveslav - майстор
BAlexandrov написа:
Накъсало се е уплътнението на хладилника ни..все пак е на достолепните 5 години #-o
Поръчах от сервиза уплътнение, взех го - 35 лв, обаче сега гледам че старото сякаш е лепено? Няма винтчета... като го напъна се поотлепва. Сякаш е залепено между вътрешната пластмасова стена и уплътнението на вратата. Възможно ли е? Да го отлепя ама после новото трябва да го залепя пак с нещо?
Дадоха ми и винтчета, но "колегите им не ги ползвали"... а аз си помислих, че е защото ползват старите... :?
Дайте акъл!
Много се скъсил срока на достолепието бе,колега.Моя Либхер ми го подариха роднините през 94-та.Кутията взе да здава багажа в основата и единствено заради това съм решил вече да го хвърлям.Иначе технически и откъм уплътнения още си е добър,след 22 години служба.Мислех да взимам пак същата марка,но ти направо ме стресира.
BAlexandrov - специалист
Нямам други оплаквания иначе. Ако видиш по форумите има доста, но от сервиза им предимно. Уплътнението се е закъсало в горния край, където се хваща вратата, за да се отвори. Ако имаше отделна дръжка щеше да е по-добре.
iliya_i - майстор
koveslav написа:
BAlexandrov написа:
Поръчах от сервиза уплътнение, взех го - 35 лв, обаче сега гледам че старото сякаш е лепено? Няма винтчета... като го напъна се поотлепва. Сякаш е залепено между вътрешната пластмасова стена и уплътнението на вратата. Възможно ли е? Да го отлепя ама после новото трввябва да го залепя пак с нещо?
Дайте акъл!
Много се скъсил срока на достолепието бе,колега.Моя Либхер ми го подариха роднините през 94-та.Кутията взе да здава багажа в основата и единствено заради това съм решил вече да го хвърлям.Иначе технически и откъм уплътнения още си е добър,след 22 години служба.Мислех да взимам пак същата марка,но ти направо ме стресира.
През 94 Либхер още нямаха фабрика в България. Може би е немски.
koveslav - майстор
Да,тогава ги внасяха от Германия.Голяма ли е разликата? Между 5 и 22 години определено е голяма...
salsero - помощник
Либхер е марката за хладилници :weedman: . Добре че моя беше с 5 години гаранция. На 4.5 години му изгърмя изпарителя и се поду гърба на хладилника от вътрешна страна. Понеже имах късмет с гаранцията и хладилника не подлежеше на ремонт ми го смениха с чисто нов с единствената разлика от вътрешно лед осветление и според тях разрешен производствен дефект в модела. Сега и този да изкара толкова ще съм доволен. Иначе е супер машинката, работи супер безшумно, а и след 4.5 години да ти дадат чисто нов без мрънкане няма за какво да се оплаквам. Пак казвам че изкарах късмет с гаранцията като го купувах иначе сега щях да съм с друга марка и да ги псувам :) .
al4o - специалист
BAlexandrov написа:
Дайте акъл!
Може ли кординати от къде го купи това уплътнение :) Или друг магазин в София
BAlexandrov - специалист
Либхер представител София +359893633465, ул. Силиврия 15-17 партер.

ПП. Аз още не съм го сменил...каня му се - трябва да разлепвам старото и лепя новото...
  • 1
  • 2

Тема "Уплътнение Liebherr" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: