Накъсало се е уплътнението на хладилника ни..все пак е на достолепните 5 години   

Поръчах от сервиза уплътнение, взех го - 35 лв, обаче сега гледам че старото сякаш е лепено? Няма винтчета... като го напъна се поотлепва. Сякаш е залепено между вътрешната пластмасова стена и уплътнението на вратата. Възможно ли е? Да го отлепя ама после новото трябва да го залепя пак с нещо?
Дадоха ми и винтчета, но "колегите им не ги ползвали"... а аз си помислих, че е защото ползват старите... 

Дайте акъл!

Поръчах от сервиза уплътнение, взех го - 35 лв, обаче сега гледам че старото сякаш е лепено? Няма винтчета... като го напъна се поотлепва. Сякаш е залепено между вътрешната пластмасова стена и уплътнението на вратата. Възможно ли е? Да го отлепя ама после новото трябва да го залепя пак с нещо?
Дадоха ми и винтчета, но "колегите им не ги ползвали"... а аз си помислих, че е защото ползват старите...

Дайте акъл!

. Добре че моя беше с 5 години гаранция. На 4.5 години му изгърмя изпарителя и се поду гърба на хладилника от вътрешна страна. Понеже имах късмет с гаранцията и хладилника не подлежеше на ремонт ми го смениха с чисто нов с единствената разлика от вътрешно лед осветление и според тях разрешен производствен дефект в модела. Сега и този да изкара толкова ще съм доволен. Иначе е супер машинката, работи супер безшумно, а и след 4.5 години да ти дадат чисто нов без мрънкане няма за какво да се оплаквам. Пак казвам че изкарах късмет с гаранцията като го купувах иначе сега щях да съм с друга марка и да ги псувам
 . Добре че моя беше с 5 години гаранция. На 4.5 години му изгърмя изпарителя и се поду гърба на хладилника от вътрешна страна. Понеже имах късмет с гаранцията и хладилника не подлежеше на ремонт ми го смениха с чисто нов с единствената разлика от вътрешно лед осветление и според тях разрешен производствен дефект в модела. Сега и този да изкара толкова ще съм доволен. Иначе е супер машинката, работи супер безшумно, а и след 4.5 години да ти дадат чисто нов без мрънкане няма за какво да се оплаквам. Пак казвам че изкарах късмет с гаранцията като го купувах иначе сега щях да съм с друга марка и да ги псувам  .
 .