toolegittoquit написа:Аз една скоба не видях по тия маркучи или те просто не ти трябват.stoianov_n написа:Още на втората страница.НЕЩО ДА КАЖЕШ, А?Да, имам. Имам да ти кажа - Благодаря! Благодаря, че ми помогна, въпреки всичко. Явно трябваше да слушам повече. Имам и един въпрос - кой според теб е най-ефективният начин за обезвъздушаване? Отдолу маркучите влизат в метални тръби, едва ли от там дърпа въздух. Маркучетата за обратна нафта не ми вдъхват доверие. С текстилна оплетка са, като маркуч на помпа за гуми.
Да, объркал съм се. На 4-тата дюза има тапа. Обратната нафта е с маркуче от първата дюза обратно към ГНП. Отдолу давам снимка на маркучето от дюза 1 до ГНП за обратна нафта. Не ми вдъхва доверие.
И не е хубаво да се слага на маркуча за обратната нафта клапан, нали така?
![]()
toolegittoquit написа:Принципно , след "известно" въртене/ припалвания , накрая след като заработи стабилно се самообезвъздушава. Ако не ти се чака, отвърташ леко гайките на дюзите .Въртиш докато почне да пръска нафта. Стягаш ги леко и палиш .пишман_майстор написа:...Ясно. Така ми се струва, защото въртя на зареден акумулатор сигурно. Та от къде да развия, да изкарам въздуха?
Не, неправилна е. С изключение на паленето.