naskov написа:Нищо особено не се настройва, просто датчика за стайна температура, който е някъде отзад ( при мен е черно кабелче с датчик в края ) се извежда на място в помещението където не се влияе от източници на загряване или охлаждане. Ако е къс кабела може да се наддаде.Asenovgrad написа:Днес от малкия диаметър на тръбите, утре от международното положение. От къде ги намирате тези "техници"
Вече втори път ни изгаря запалката, като сервизния техник твърди, че изгаря заради малкия диаметър на тръбите, които ни сложиха. КАКВА СПОРЕД ВАС Е ВЕРОЯНОСТТА ТОВА ДА Е ПРИЧИНАТА ДА НИ ИЗГАРЯ ЗАПАЛКАТА. Защото вече съм готов да сменям тръбите, но не съм сигурен дали ще се оправят нещата.
И още нещо. Камината пали и гасне постоянно. По мой наблюдения за 1 час работа прави 2 паления. И имали възможност да се нагласи да поддържа млък пламък без да гасне.Има си начини, как камината да не пали по два пъти на час, ама си трябват настройки по контролера.
Задава се стайна температура( при мен 23C )
Температура на водата 65-70С
Режима на готовност STENDBY- ON.
Когато стайната температура достигне зададената стойност камината минава в режим MODULATION.
Предлагам да се изчете тамата от начало и ще си отговори на много въпроси.