Лично мнение иска си яка и тежка машина на ток. Тва с акумулаторна е ташак работа  Лятото питах тука във форума за един преход за битове точно заради много и големи винтове. Навивах  за директен монтаж така и 8х160 в дърво.  От последните за една седмица изпрасках 4 кутии.  Даже и малко още по големи ама те между другото.  Пробвах и с по слаба и по лека машина. Ми не става. По добре да го скъса като запецне нещо от колкото да се чудиш какво да го правиш.
  Даже и малко още по големи ама те между другото.  Пробвах и с по слаба и по лека машина. Ми не става. По добре да го скъса като запецне нещо от колкото да се чудиш какво да го правиш.

Даже и малко още по големи ама те между другото.  Пробвах и с по слаба и по лека машина. Ми не става. По добре да го скъса като запецне нещо от колкото да се чудиш какво да го правиш.
  Даже и малко още по големи ама те между другото.  Пробвах и с по слаба и по лека машина. Ми не става. По добре да го скъса като запецне нещо от колкото да се чудиш какво да го правиш. Разгледах предложенията от чичо гугъл ама излизат доста винтове.
 Разгледах предложенията от чичо гугъл ама излизат доста винтове. А и ако ще се дупчи първо с перфоратор ебем ти директния монтаж-за 1 сек се набива дюбела в който ще се завие същия тоя винт.Директен монтаж разбирам директно винта в бетона
 А и ако ще се дупчи първо с перфоратор ебем ти директния монтаж-за 1 сек се набива дюбела в който ще се завие същия тоя винт.Директен монтаж разбирам директно винта в бетона  .Директен монтаж са винтовете с видия за метал.
 .Директен монтаж са винтовете с видия за метал.