У дома сложих Мурексин, цветът е антрацит, но има и съвсем черен. И съответен по цвят силикон имат. Взех ги от Бриколаж.

тонито написа:Неволите ми продължават....е да де -изцапаното трябва да пада..... с сух парцал... дори и след 5 дни .... тя фуг. смес би трябвало да си е стегнала м/у плочките ...
Някои ползвал ли е върпосната фуго маса?При мен след един ден изцапането по плочките продължава да пада лесно....като засъхнала шпакловка от стъкло например.Нормални ли е?
Чакам и спецовете да си кажат мнението и....после на къде?
cacho написа:А как да разбера дали е хванала и между плочките?тонито написа:Неволите ми продължават....е да де -изцапаното трябва да пада..... с сух парцал... дори и след 5 дни .... тя фуг. смес би трябвало да си е стегнала м/у плочките ...
Някои ползвал ли е върпосната фуго маса?При мен след един ден изцапането по плочките продължава да пада лесно....като засъхнала шпакловка от стъкло например.Нормални ли е?
не се шашкай нормално е да не държи в/у плочките, тя е направена за между тях...
тонито написа:Неволите ми продължават....Вземи един секач и чук и почвай между плочките ако фугата издържи значи е хванала яко.В такъв случай спри да се занимаваш с глупости.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: