Tisho написа:Добре ще пробвам първо както каза ама ако стане ще черпишСтава, ма ако се снимаме и постнем снимката в едни форуми, дето наще два града нещо се дъвчат

Tisho написа:Добре ще пробвам първо както каза ама ако стане ще черпишСтава, ма ако се снимаме и постнем снимката в едни форуми, дето наще два града нещо се дъвчат
peshev-ko написа:Тогава ще повдигне с 1см.Имам направени над 100 кухни и не съм имал такъв проблем.Извинявай,но с тия страници на всеки един шкаф до земята,цялата кухня седи разпокъсана,отделно тези малки ъгълчета които се образуват цокъла и страниците имаш ли идея как се чистят?Другото което е много по удачно самия цокъл да е монтиран поне на 8 см.навътре,защото вярвай ми не е много удобно да застанеш на плота и да се чудиш къде да си денеш пръстите на краката
А относно ширпотребите ето ти едно мое изпълнение.Сам прецени...
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
n_a написа:Свива се и съм 100% убеден, изпитах го на собствен гръб. Плота в края се наду с 3-4 мм и след това се сви, но да кажем към 2мм.shadowman написа:Има вероятност като изсъхне от жегата да се свие, но не вярвам да си върне стария размер.Няма да се свие, защото при производство е пресовано. Под напрежение е. Естеството му е, да е раздуто.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: