Мечтата на всяка домакиня
Tisho - специалист
Добре ще пробвам първо както каза ама ако стане ще черпиш :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Tisho написа:
Добре ще пробвам първо както каза ама ако стане ще черпиш :partyman:
Става, ма ако се снимаме и постнем снимката в едни форуми, дето наще два града нещо се дъвчат :-D . :partyman:
Tisho - специалист
Защо се дъвчат нещо съм назад
Petyr - специалист
Tisho написа:
Защо се дъвчат нещо съм назад
OFFTOPIC

Мерят си...
Сериозно, спора е кой е по-голям. :)
trevora - специалист
peshev-ko написа:
Тогава ще повдигне с 1см.Имам направени над 100 кухни и не съм имал такъв проблем.
А относно ширпотребите ето ти едно мое изпълнение.Сам прецени...
Извинявай,но с тия страници на всеки един шкаф до земята,цялата кухня седи разпокъсана,отделно тези малки ъгълчета които се образуват цокъла и страниците имаш ли идея как се чистят?Другото което е много по удачно самия цокъл да е монтиран поне на 8 см.навътре,защото вярвай ми не е много удобно да застанеш на плота и да се чудиш къде да си денеш пръстите на краката :) Според мен алуминиев цокъл или алуминиева база е добър вариант

Прикачен файл

434_1.jpg
434_1.jpg (31.34 KиБ) Видяна 3144 пъти

Прикачен файл

141.jpg
141.jpg (60.04 KиБ) Видяна 3144 пъти

Прикачен файл

4_main.jpg
алуминиева база
4_main.jpg (20.43 KиБ) Видяна 3144 пъти
shadowman - майстор
n_a написа:
shadowman написа:
Има вероятност като изсъхне от жегата да се свие, но не вярвам да си върне стария размер.
Няма да се свие, защото при производство е пресовано. Под напрежение е. Естеството му е, да е раздуто.
Свива се и съм 100% убеден, изпитах го на собствен гръб. Плота в края се наду с 3-4 мм и след това се сви, но да кажем към 2мм.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
"....Плота в края се наду с 3-4 мм и след това се сви, но да кажем към 2мм. "
Да де, не се свива до начално положение.
masterval - майстор
Плотът просто е за смяна, и Господ не може да му помогне.
Ако го размонтираш, намокриш и стиснеш на голяма преса... може и да стане, но едва ли. Предполагам, ще се орони. Както и да е, мисля, че трябва нов.

Аз правя нещо такова: облепям задния край на плоскостта, докъдето няма да се вижда, с алуминиева лепяща лента, широка 7-8 см.
С такава лента съм облепвал най-различни неща, много помага, например връзките на въздуховода, избила ръжда на чугунена канализационна тръба и др.под.

Тема "Мислили ли сте как да защитите ПДЧ-то от раздувки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: