• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Ти в сервиза виждаш само повредени коли, кво виждане имаш по въпроса. Естествено, че потребителите на автомобили имат по-ясна представа. Аз също съм имал две Тойоти и никога не са били в сервиз. Как ще строшиш на Тойота съединител, как ще скъсаш ремък, как ще разбиеш шарнир или въобще предницата.....как /измисли някакъв филм :lol: /? Сипваш 5 кила масло и на смяната източваш 5 кила бистро отработено масло.
С тия Тойоти /особено с едната/ съм бил на доста гонки....душманско каране без никакви притеснения, че двигателя работи на 6-7-8000 оборота.....и като си прибирам печалбата да чувам хленченето: "ееее Кайена ми има прекъсвач, затова така. Ако нямаше щях да те издухам"
Имал съм и доста европейски возила.......е те са констуирани така, че поне веднъж годишно да ходят у сервиз, а в един прекрасен ден /ПРЕДВИДЕН/ стигат и до моргата.
:lachtot: :lachtot:
Абе, ти тъп ли си?И като ти никога не си бил в сервиз, що говориш глупости...
Айде да те светна и теб някои работи, при мен в сервиза идват всякакви хора с коли, със всякакви проблеми....не само повредени....от смяна на масло през електро проблеми, до ударени коли....Дали нямам ясна представа, как мислиш? :-D
От друга страна, трябва да си много ограничен човек, да си правиш някакви изводи за дадена марка, само от една или две коли...
И ТЕБ ЩЕ ПИТАМ, ЗНАЧИ СПОРЕД ТЕБ, ТИНКИ ИМА ПО ЯСНА ПРЕДСТАВА ЗА КОЛИТЕ, КАТО ПОТРЕБИТЕЛ, ОТ НЯКОЙ МАЙСТОР?
И айде сега, кажи коя е тая тойота, дето си бил на гонки с нея?Чакам отговор. :wink:
ivanovbg написа:
Колата е като жената. Ако си мислиш, че ще си избереш жена само по приказки на хората....
[-X [-X
Ааа не така....щом си влезнал, ще пишеш....
fbr - майстор
На пазар за втора употреба кола се ходи с доста по-голям набор от предпочитания. Конкретен модел, читав, ще се намери трудно. Затова делиш колите на три групи. 1. Такива, каквито бих си купил, даже и с някои забележки. 2. Ако случа някоя читава от тази група, бих я взел. 3. Никога не бих дал пари за такава кола. И така избирането става по-практично.
stoianov_n - специалист
fbr написа:
На пазар за втора употреба кола се ходи с доста по-голям набор от предпочитания. ..
Малка поправка....на пазар се ходи заедно с човек който разбира и знае какво да гледа.
Нарочно не писах майстор, щото не стана ясно кой е по компетентен, майстор или потребител.... :lol: :lol:
ivanovbg - майстор
Така и така съм почнал да пиша... Да кажа още една поговорка: Не си взимай жена отдалече, че ще излезе мързелива.
"Жена" можеш да смениш с кола :wink:

То като се женят хората им искат медицинско, психо... Ми като я харесаш отиди в някой сервиз да е прегледат отвсякъде, да я закачат на стенда за предници, на компютър пък тогава я купувай, за да няма после тема като Тинкините :wink: :lol:
MamaMy - майстор
Жалко, че не искаш дизел. Вчера ми предложиха една Мазда 6 на 90хил. Беше страхотна. Вътре си беше направо нова по моите разбирания. Даже в къщи не е толкова чисто. Аз естествено отсвирих предложението защото съм намерил каквото искам, но колегите ми останаха много впечатлени и цял ден я коментираха. Не ми допадна това, че не е комби. Сигурен съм обаче, че нямаше да позная, че е дизел по звука. Не се чуваше нищо докато работеше. Ако се размислиш, ще се постарая да намеря телефона на продавача. Може и да се спазарите.

пп. Естествено ще се надявам на комисионна или поне почерпка и от двете страни по сделката :-D
gogo7777 - майстор
Дали нямам ясна представа, как мислиш?
Смешко, я вземи се осъзнай. Кво знаеш за Тойота.....майсторче. Като набереш стаж, тогава скачай :lol: Ако искаш сеир дай да се вържем на гонка... :) Ще намеря някоя Тойота с която ще те разкатая.....пали мерцедеса да го тестваме....после ще си го оправиш, нали си тарикат :wink:
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Смешко, я вземи се осъзнай. Кво знаеш за Тойота.....майсторче. Като набереш стаж, тогава скачай :lol: Ако искаш сеир дай да се вържем на гонка... :) Ще намеря някоя Тойота с която ще те разкатая.....пали мерцедеса да го тестваме....после ще си го оправиш, нали си тарикат :wink:
:?
Какво трябва да осъзная...АЗ стажа го имам, ИМАМ и сервиз, ИМАМ и майстори които работят за мен.. :wink: А ти какво имаш?
За тойота знам някои работи...... никъде не съм казал, че са лоши коли..
Не ми каза с каква тойота си минал Кайена.....
Аз мерцедес нямам...и отдавна приключих с гонките.
А това ще намеря няква бегачка да те разкатая ми звучи малко .....селско... :-D
gogo7777 - майстор
С една стара Тойота Е90 :wink:
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
С една стара Тойота Е90 :wink:
:lachtot: :lachtot:
Тва в коя игра беше.....
gogo7777 - майстор
Ясно.......още един специалист "по всичко". Когато правех болидите на отбора ти си правил центровка на жигулите :lol: НФС ли ти е любимата игра....на сина му е любима :lol:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: