Е,аз съм за...
! Sorry-прав си за сегментите и семерингите! Ама "чукча писател,не читател"! 

Andri01 написа:Е,аз съм за...! Sorry-прав си за сегментите и семерингите! Ама "чукча писател,не читател"!
mavryt4o написа:След пълна профилактика на карбуратора сменени платна уплътнения филтри ,и забрана да се оставя с гориво машината не дава да я пипнеш и като работа реагира много по-бързо , не припатква не мени обороти не върти верига на празен ход и като палене без смукач винаги от първия път хаир да са им 75-те лева .Браво...Принципно съм те подвел с тези 20лв....Но имах в предвид - преглед , не труд и материали.Не съжалявай.Това е правилния подход.Да си я ползваш дълги и безпроблемни години.
p.v.x написа:Прегледа си е преглед има 5-6 неща сменени регулировка и веригата наточиха доволен съм и ми обясниха че това се дължи на застояването но омасления бензин.Взех я преди месец и няма как да знам как е ползвана но за напред смятам да спазвам тези неща защото питах майстора дали да я махам и да търся друга тои каза категорично не.mavryt4o написа:След пълна профилактика на карбуратора сменени платна уплътнения филтри ,и забрана да се оставя с гориво машината не дава да я пипнеш и като работа реагира много по-бързо , не припатква не мени обороти не върти верига на празен ход и като палене без смукач винаги от първия път хаир да са им 75-те лева .Браво...Принципно съм те подвел с тези 20лв....Но имах в предвид - преглед , не труд и материали.Не съжалявай.Това е правилния подход.Да си я ползваш дълги и безпроблемни години.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: