• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Andri01 - майстор
Е,аз съм за... :axe: ! Sorry-прав си за сегментите и семерингите! Ама "чукча писател,не читател"! :sad:
Илчо Илиев - майстор
Andri01 написа:
Е,аз съм за... :axe: ! Sorry-прав си за сегментите и семерингите! Ама "чукча писател,не читател"! :sad:
:cool: Е понякога човек се обърква, и на мен често ми се случва,а и двата термина имат близко звучене... :partyman:
mavryt4o - майстор
Чакам да ми звъннат от щила на пръв поглед казаха че е побългаряван карбуратора и вероятно там ще да е проблема.
mavryt4o - майстор
След пълна профилактика на карбуратора сменени платна уплътнения филтри ,и забрана да се оставя с гориво машината не дава да я пипнеш и като работа реагира много по-бързо , не припатква не мени обороти не върти верига на празен ход и като палене без смукач винаги от първия път хаир да са им 75-те лева .
mavryt4o - майстор
p.v.x написа:
Ако филтъра в резервоарчето ти е нов , проблема е в карбуратора.....има налепи от маслото което добавяш в бензина.Профилактика на карбураторчето. :rock:
Оказа се прав
p.v.x - майстор
mavryt4o написа:
След пълна профилактика на карбуратора сменени платна уплътнения филтри ,и забрана да се оставя с гориво машината не дава да я пипнеш и като работа реагира много по-бързо , не припатква не мени обороти не върти верига на празен ход и като палене без смукач винаги от първия път хаир да са им 75-те лева .
Браво...Принципно съм те подвел с тези 20лв....Но имах в предвид - преглед , не труд и материали.Не съжалявай.Това е правилния подход.Да си я ползваш дълги и безпроблемни години. :rock:
mavryt4o - майстор
p.v.x написа:
mavryt4o написа:
Браво...Принципно съм те подвел с тези 20лв....Но имах в предвид - преглед , не труд и материали.Не съжалявай.Това е правилния подход.Да си я ползваш дълги и безпроблемни години. :rock:
Прегледа си е преглед има 5-6 неща сменени регулировка и веригата наточиха доволен съм и ми обясниха че това се дължи на застояването но омасления бензин.Взех я преди месец и няма как да знам как е ползвана но за напред смятам да спазвам тези неща защото питах майстора дали да я махам и да търся друга тои каза категорично не.
  • 1
  • 2

Тема "резачка щил много трудно пали" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: