nikolov333 написа:На тоя кабел с рапидката каква му е функцията? Така завит с видия може да е за заземяване или офазяване на конструкцията на гипс картона..Функцията му е новогодишна заря ,,Бурж Халифа 2016,,

nikolov333 написа:На тоя кабел с рапидката каква му е функцията? Така завит с видия може да е за заземяване или офазяване на конструкцията на гипс картона..Функцията му е новогодишна заря ,,Бурж Халифа 2016,,
nikolov333 написа:На тоя кабел с рапидката каква му е функцията? Така завит с видия може да е за заземяване или офазяване на конструкцията на гипс картона..Това е Майстор +(плюс).Освен , че е майстор по картона , е плюс и по ел.инсталациите...
ZEDYCUS написа:Клиента е добронамерен..мисли за насAз друго не мога да разбера, защо тази тема не е в другия нов сайт с нов дизайн. Нали от там е намерил майстора.
ksl написа:Вчера специализираната група от 07 РПУ дойде да изземе още вещетвени доказателства.Извинявам се, не взимам страна, ( не познавам нито единия, нито другия) но това не е ли, "чакаща връзка"? Аз така както виждам снимката, виждам че има изолация ( поне така ми се виджа нещо синьо) и чака свързване към нещо? Ако виждам добре снимката, яйцето минава отдолу на УД профила, и не е премачкана черупката ( не разбирам яйцето нядянато ли е на профила, как е закрепено?) - което ми подсказва, че тук картон не е слаган - което може и да не значи зла умисъл с ток, а последващо свързване на някакъв консуматор и че яйцето не е крито .... а може и да греша.
Очаквайте още новини как се развива случая от петък, когато се връща районният инспектор и започват разпитите.
radius написа:Ма гледам форумните майстори доста солидарни с този палачор. 50 лв на час, бреее че качествена работа.Как ги докарахте до 50 лева на час
Hoвoceлckи написа: Целта на тази тема изобщо не е да се предпазят бъдещи клиенти от някакъв кой-знае колко опасен майстор, а да му се съсипе бизнеса.
ksl написа: Работи прекрасно, на приемливи цени. Върши всичко в срок и е много разбран и готин. Накрая обаче намерих таваните от гипсокартон напълнени със сурови яйца.
ksl написа:Това дълго хвалебствено ревю най-горе е мойто.
ksl написа:Преглътнах го това, както и много други поразии, които направи из къщата.Три мнения за един и същ казус ... ама все едно от различни хора писани. В момента някой, по някаква си (известна само на него) причина, клевети и набеждава КОНКРЕТЕН човек. Не може да му се потърси отговорност, защото е анонимен, разбира се. Какво видяхте и разбрахте от 4 снимки на едно яйце??? Всеки кретен може да вземе едно яйце, да му направи фотосесия и да почне да лае по форумите ... и това го прави нещо различно от клеветник ли?!
8180 написа:Само на мен ли ми се струва, че заприличваме на "Мамите", пък "нов дизайн му викаха".Според наблюденията ми и "по-добре" ще става ...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: