• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 26
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
joro1968 - специалист
nikolov333 написа:
На тоя кабел с рапидката каква му е функцията? Така завит с видия може да е за заземяване или офазяване на конструкцията на гипс картона.. :?
Функцията му е новогодишна заря ,,Бурж Халифа 2016,, :-D
p.v.x - майстор
nikolov333 написа:
На тоя кабел с рапидката каква му е функцията? Така завит с видия може да е за заземяване или офазяване на конструкцията на гипс картона.. :?
Това е Майстор +(плюс).Освен , че е майстор по картона , е плюс и по ел.инсталациите... :-D :lol: :lol:

ZEDYCUS написа:
:? Aз друго не мога да разбера, защо тази тема не е в другия нов сайт с нов дизайн. Нали от там е намерил майстора.
Клиента е добронамерен..мисли за нас :-D
radius - майстор
Аз обаче едно не мога да разбера - защо след като явно е имало много издънки, отзива на клиента в сайта е толкова мазен. :?
marian1 - майстор
ksl написа:
Вчера специализираната група от 07 РПУ дойде да изземе още вещетвени доказателства.
Очаквайте още новини как се развива случая от петък, когато се връща районният инспектор и започват разпитите.
Извинявам се, не взимам страна, ( не познавам нито единия, нито другия) но това не е ли, "чакаща връзка"? Аз така както виждам снимката, виждам че има изолация ( поне така ми се виджа нещо синьо) и чака свързване към нещо? Ако виждам добре снимката, яйцето минава отдолу на УД профила, и не е премачкана черупката ( не разбирам яйцето нядянато ли е на профила, как е закрепено?) - което ми подсказва, че тук картон не е слаган - което може и да не значи зла умисъл с ток, а последващо свързване на някакъв консуматор и че яйцето не е крито .... а може и да греша.
Hoвoceлckи - майстор
radius написа:
Ма гледам форумните майстори доста солидарни с този палачор. 50 лв на час, бреее че качествена работа.
Как ги докарахте до 50 лева на час :? Как ги изкара 9000лв заплата? Не казваше ли, че си го наел за 5 седмици? За колко време се полагат, шпакловат, боядисват 300м², плюс разни тоци ...? Защо тоците ги прави бояджията? За по-тънко ... за най-тънко, ама после си замълчаваме за някои неща, те хората са будали и няма да се сетят :wink:
Аз лично съм пристрастен, до толкова, че съм имал неведнъж проблеми с тарикати клиенти. Не практикувам в строителството за пари отдавна, основно заради подобни такива. Целта на тази тема изобщо не е да се предпазят бъдещи клиенти от някакъв кой-знае колко опасен майстор, а да му се съсипе бизнеса. Защо не написа за кой град става дума? Защо не се представи, може да се обади някой друг от изгонените от теб да поразясни нещо ... Да си правят сметка и други майстори дали си заслужава да рискуват да ти вършат работа.
radius - майстор
Горе в прав текст беше казано, че е доплатено 50лв/ч за нещо допълнително.
Фърбата - специалист
Hoвoceлckи написа:
Целта на тази тема изобщо не е да се предпазят бъдещи клиенти от някакъв кой-знае колко опасен майстор, а да му се съсипе бизнеса.

Може и такава да е целта- да му съсипе репутацията.

За допълнителни недоговорени неща се заплаща допълнително. Ако е обявено от майстора на парче- че ще струва допълнително 100 лв. и го е изработил за 2 часа- толкова излиза на час.

С тази рапидка, завита в кабела- майстора се причислява автоматично по- скоро към опасните, отколкото "не толкова опасните". И аз се чудя защо картонаджията ще пипа и по ел-инсталацията- вероятно, защото е заявил, че разбира и от това...
То хубаво да си майстор по всичко, ама за някои операции си трябва специалист.
Аз не гоня майстори на ляво и на дясно, но ако така ми закрепи кабела с рапидка- сме си казали довиждане на момента.
Pooh - майстор
Самият факт, че Авторът на темата не застава с лицето и името си, зад обвиненията е повече от показателен!
ksl написа:
Работи прекрасно, на приемливи цени. Върши всичко в срок и е много разбран и готин. Накрая обаче намерих таваните от гипсокартон напълнени със сурови яйца.
ksl написа:
Това дълго хвалебствено ревю най-горе е мойто.
ksl написа:
Преглътнах го това, както и много други поразии, които направи из къщата.
Три мнения за един и същ казус ... ама все едно от различни хора писани. В момента някой, по някаква си (известна само на него) причина, клевети и набеждава КОНКРЕТЕН човек. Не може да му се потърси отговорност, защото е анонимен, разбира се. Какво видяхте и разбрахте от 4 снимки на едно яйце??? Всеки кретен може да вземе едно яйце, да му направи фотосесия и да почне да лае по форумите ... и това го прави нещо различно от клеветник ли?!
Единствената грешка, която АЗ ЛИЧНО забелязвам е закрепването на кабел с рапидка. Отделен е въпросът, за вида на кабела, но това не се отнася към изпълнителя, а към доставчика на материали.
Изобщо, 4 страници чаках да се появят някакви факти (дори и протокола от полицията щеше да се публикува ... уж), не не - Снимки на яйце от анонимен индивид, който плюе КОНКРЕТЕН човек, без последния да има възможност да се защити.

Не познавам въпросния майстор, надявам се да не познавам и автора на темата, но мога да му кажа само следното:
Вие за мен сте жалко човече.

П.П.
8180 написа:
Само на мен ли ми се струва, че заприличваме на "Мамите", пък "нов дизайн му викаха".
Според наблюденията ми и "по-добре" ще става ... :wink:
Junak - майстор
Абе Hoвoceлckи, кой знае и тебе от колко обекта са те изхвърлили, ама нейсе... Че както ти много бързо определяш клиентите за "тарикати", да не ти казвам аз на какви боклуци майстори съм попадал. Айде, със здраве... И се поспри малко...
joro1968 - специалист
а аз като дам 6-7000 лв тарикат ли съм? :-D
Само за грубия строеж на къщата съм изсрал 40 000 лв. голЕм тарикат съм а?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 26

Тема "Пазете се от този майстор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: