Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
:partyman: Аз съм БИ- ем се залях с инструменти от Лидл, Райдр и Спарки, хем си правя педикюра :wink:
mitko64 - майстор
Green_label написа:
Дали на тоя саблен трион, може да му се сложи нож за рязане на итонг и подобни? Има ли изобщо такива ножове?
Че точно такова нещо имам да режа уикенда и ще го взема, ако може да се приспособи за тая работа...
Имай в предвид че ножовките са два стандарта, 1/2 инча и 20мм.(на вторите стават и 1/2). Скъпите за метал са с големия захват. Дълго умувах и последно реших да вземам лидълския и да го пробвам на стоманена тръба. Ако резне 3/4 ще го запазя, иначе мисля да го върна. За итонга- рязал съм отвори в стена с парче от банцингова лента, няма проблеми. Иначе има ножове за рязане на тухли(на Бош), но струва колкото сабята на Лидъл.
jekasus - майстор
mitko64 написа:
Ако резне 3/4 ще го запазя
То май повече зависи от ножовката, отколкото от триона, бах го, ако няма сила за това...
mitko64 написа:
Иначе има ножове за рязане на тухли(на Бош), но струва колкото сабята на Лидъл.
Малкия трион за итонг на Топмастер за 22 лв - малко ъглошлайф - малко дрелка и это ти трион за сабята... Въпроса дали сабления ще има сили да резне 20см итонг...
mitko64 - майстор
Не виждам проблеми с рязането на итонг, проблема е лепилото между блокчетата. Иначе това са ножовете за неметално- недървени приложения http://www.krebs-bern.ch/index.php/bosc ... brick.html .
Chefo77 - майстор
fore написа:
Chefo77 написа:
Fore, като имаш такива гадости, винаги можеш да използваш жокер - ъглошлайф с регулиране на оборотите, пад за шкурка и фина шкурка. Тази пила е за нежни нещица, не за шлайфане на мозайка :wink:
Гадости няма никакви. Имам вроговяване на кожата странично на пръста в следствие на падане на тежестта върху него явно. В момента го няма след като го запилих. :wink:
Пилата на Шоу е точно за такива мазоли. Когато го пробвах по петите си, където кожата ми е мека, ролката спираше точно заради това. Другото приложение на пилата, което се досетих е когато се залея с каноколит по пръстите на ръцте, да ги тръкна с нея. В момента това същото го правя една ръчна пила за мазоли -ренденце, но за мокро пилене и махам каноколита добре.
Факта че Шоу е направил тази ел пила говори достатъчно за това че ние хората имаме достатъчно какво да пилиме по тялото си. Мъртва кожа пада ежечастно от нас всеки ден.

Явно ти Чефо си извънземен и идеален, е аз не съм !!! Но единственото гадно нещо е твоето държане и отношението ти в случая. Чудех се дали ще има подобен коментар от такъв род и естествено не закъсня. Радвам се че няма по сериозни дефекти и здравословни проблеми, защото хора като тебе ще се подиграят и ще се държат ГАДНО, както виждам ! Евала !!!
И да знаеш има хора с доста напукани пети, но те са хора работещи и натоварващи своите крака. А не като тебе стоящи пред компера и чудещи се какво да пишат.
И ако ти си режеш ноктите с ъглошлайфа, аз ползвам одобрените средства от марковите фирми за това !!!
Абе ти малоумен ли си, или не можеш да схванеш шегата?? Ти какво мислиш, че аз нямам вроговяване на кожата на краката ли? На големите пръсти, от външната страна. Или че не са ми напукани петите? Пемзата и пилата защо мислиш, че са задължителни в банята? А това, че използвам по една туба крем на седмица за напуканата кожа на ръцете?
Я вземи да се усещаш и да си избиваш комплексите някъде другаде, че ми е писнало от такива, които само гледат на текстовете малките букви, за да се заядат с тях. Никога не съм си позволявал да обиждам хора с каквото и да е заболяване! НИКОГА! Никога не съм си позволявал да се шегувам нито със здравето си, нито със здравето на другите! Запиши си го това някъде и си избий от комплексираната тиква, че изобщо съм си помислил да те обидя на тази тема!

И ако те взема да работиш с мен, една седмица няма да изкараш с това стани-клекни и клечането. Ще говори той точно на паркетчия за натоварване на краката ... Ти имаш ли изобщо идея за какво натоварване става дума, или си ланкаш по презумпция?
Не зная кой ползва този форум като бг-мамма. Закусих, купих си млекце, пръднах ...
А "шолските" пили във Варна били свършили още по обяд, и аз търсих.

И фирмата се казва "ШОЛ" (Scholl), не "Шоу". Ако си си купил нещо на "Шоу", на "Др. Шол", на "Смуут" и т.н., да знаеш че не е маркова. Това е сериозно, че ОЛХ бъка от подобни измишльотини на по 20 лева.
fore - майстор
Чефо, какви комплекси избивам бе, ти ми казваш че имам гадости и аз реагирам съвсем нормално на подигравката ти ! Не виждам къде тук са ми комплексите ?

Точно обратното- АЗ НЯМА КОМПЛЕКСИ точно защото не ми е проблем да споделя за дефект при мен който кара една компания да разработва козметика и ел инструменти за обработката им. Дефект който се получава както ти сам си признаваш сега при повечето нормални и трудещи се хора и при теб.
Просто твоят коментар беше излишен и подигравката ти да си пиля ноктите и мазолите с флекс също ! Дразни.
Аз нито съм те обидил, нито избивам комплекси. Няма за какво ! Подчертах само че твоето отношение е гадно.

Дали е Шол или Шоу, мисля че не е най същественото. Но ако трябва да сме коректни сигурно е правилното Шол.
В ОЛХ видях че има многобройни обяви за Подобни пили от 13 -20 лева и веднага се сетих за Е-Маг мошениците които пробвах. Моята я купих както съм споменал намалена на 45 кинта от Кауфланд. Тази седмица ще има пак там подобна на Лидлската но с 3 батерии и 4 барабана. Също ще продават и резервни барабани. Ако не бях купил оригинала, сигурно щях да взема пунтата от Кауфланд. Утре ще се разходя да я погледна. Но според мене и Лидлската и Кауфландската са по малки и неудобни и с по малка сила в предвид броя на батериите ми.

Чефо гледай ТЛС от програмите на Булсат. Има едни много интересни предавания след полунощ- Чудати тела и Врага в мен. Освен че са интересни и показват хора с какви ли не невероятни аномалии, генетични дефекти и странни паразити, от тях може човек да се научи как да се предпазва дори и от бактериите които живеят в нас и могат да ни убият при определени условия. Наистина са много интересни поне за мене.
Примерно много интересно беше че Амалгамата в пломбите съдържаща Живак и Сребро предизвиква отравяне на кръвта в едни пациент и проблеми в нервната му система с години и тнт.
Аз отдаван разкарах и последната Амалгамена пломба от устата си знаейки това, лошата алдхезия и стареенето им-отлепиха се.
То с тая Солна киселина в слюнката ставаме като акумулатори с тия Амалгами и други цветни метали ! :lol: :prayer:
Последна промяна от fore на ср апр 20, 2016 3:39 pm, променено общо 2 пъти.
hakama - специалист
Тези фрези струват ли си парите?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=39107

Акум. отверка нали не са пускали скоро, че я дебна?
DundyTheCroc - майстор
Фрезите горе-долу вършат работа, обаче са адски криви.
fore - майстор
Стават.
joro1968 - специалист
Ай кажете става ли тая косачка на Флорабест!?!?!

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=39018

Някакви наблюдения върху нея?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: