Green_label написа:Дали на тоя саблен трион, може да му се сложи нож за рязане на итонг и подобни? Има ли изобщо такива ножове?Имай в предвид че ножовките са два стандарта, 1/2 инча и 20мм.(на вторите стават и 1/2). Скъпите за метал са с големия захват. Дълго умувах и последно реших да вземам лидълския и да го пробвам на стоманена тръба. Ако резне 3/4 ще го запазя, иначе мисля да го върна. За итонга- рязал съм отвори в стена с парче от банцингова лента, няма проблеми. Иначе има ножове за рязане на тухли(на Бош), но струва колкото сабята на Лидъл.
Че точно такова нещо имам да режа уикенда и ще го взема, ако може да се приспособи за тая работа...
mitko64 написа: Ако резне 3/4 ще го запазяТо май повече зависи от ножовката, отколкото от триона, бах го, ако няма сила за това...
mitko64 написа: Иначе има ножове за рязане на тухли(на Бош), но струва колкото сабята на Лидъл.Малкия трион за итонг на Топмастер за 22 лв - малко ъглошлайф - малко дрелка и это ти трион за сабята... Въпроса дали сабления ще има сили да резне 20см итонг...
fore написа:Абе ти малоумен ли си, или не можеш да схванеш шегата?? Ти какво мислиш, че аз нямам вроговяване на кожата на краката ли? На големите пръсти, от външната страна. Или че не са ми напукани петите? Пемзата и пилата защо мислиш, че са задължителни в банята? А това, че използвам по една туба крем на седмица за напуканата кожа на ръцете?Chefo77 написа:Fore, като имаш такива гадости, винаги можеш да използваш жокер - ъглошлайф с регулиране на оборотите, пад за шкурка и фина шкурка. Тази пила е за нежни нещица, не за шлайфане на мозайкаГадости няма никакви. Имам вроговяване на кожата странично на пръста в следствие на падане на тежестта върху него явно. В момента го няма след като го запилих.![]()
Пилата на Шоу е точно за такива мазоли. Когато го пробвах по петите си, където кожата ми е мека, ролката спираше точно заради това. Другото приложение на пилата, което се досетих е когато се залея с каноколит по пръстите на ръцте, да ги тръкна с нея. В момента това същото го правя една ръчна пила за мазоли -ренденце, но за мокро пилене и махам каноколита добре.
Факта че Шоу е направил тази ел пила говори достатъчно за това че ние хората имаме достатъчно какво да пилиме по тялото си. Мъртва кожа пада ежечастно от нас всеки ден.
Явно ти Чефо си извънземен и идеален, е аз не съм !!! Но единственото гадно нещо е твоето държане и отношението ти в случая. Чудех се дали ще има подобен коментар от такъв род и естествено не закъсня. Радвам се че няма по сериозни дефекти и здравословни проблеми, защото хора като тебе ще се подиграят и ще се държат ГАДНО, както виждам ! Евала !!!
И да знаеш има хора с доста напукани пети, но те са хора работещи и натоварващи своите крака. А не като тебе стоящи пред компера и чудещи се какво да пишат.
И ако ти си режеш ноктите с ъглошлайфа, аз ползвам одобрените средства от марковите фирми за това !!!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: