Като гледах клипчето това ми беше първата мисъл. Какво е спасението от от тия гадни стружки 

iivanov написа:Интересно ! Предлагаш ли ?Намерих още един клип с интересен начин на използване на ниблера:
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
kozl написа:Като гледах клипчето това ми беше първата мисъл. Какво е спасението от от тия гадни стружкиНастина стружките са силно неприятни. Спасението е постоянно почистване на работното място. Да се събират с магнит не е добро решение, защото махането им от самия магнит е също трудно и неприятно действие.
sstefanov написа:Може ли линкче към магазин?Моля тази информация на л.с., благодаря на модераторите за търпението до тук. Ще отговоря на всеки който се интересува.
aig_welding написа:Магнита се завива в парцал или се слага в торба и почистването става лесно.kozl написа:Като гледах клипчето това ми беше първата мисъл. Какво е спасението от от тия гадни стружкиНастина стружките са силно неприятни. Спасението е постоянно почистване на работното място. Да се събират с магнит не е добро решение, защото махането им от самия магнит е също трудно и неприятно действие.
cat написа:Знаех си аз,че тук някъде ще се роди добрата идея.Това с парцала или с найлонова торбичка,която после да се загърне наобратно и направо да се изхвърля със стружките мисля,че ще е най-удачно.aig_welding написа:Магнита се завива в парцал или се слага в торба и почистването става лесно.kozl написа:Като гледах клипчето това ми беше първата мисъл. Какво е спасението от от тия гадни стружкиНастина стружките са силно неприятни. Спасението е постоянно почистване на работното място. Да се събират с магнит не е добро решение, защото махането им от самия магнит е също трудно и неприятно действие.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: