Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
kozl - майстор
Като гледах клипчето това ми беше първата мисъл. Какво е спасението от от тия гадни стружки :?
aig_welding - специалист
iivanov написа:
Интересно ! Предлагаш ли ?
Намерих още един клип с интересен начин на използване на ниблера:
https://www.youtube.com/watch?v=Gfo3oninchM

Да, ето как изглеждат:

Прикачен файл

pergel.jpg
pergel.jpg (27.91 KиБ) Видяна 2226 пъти

Прикачен файл

stojka.jpg
stojka.jpg (57.79 KиБ) Видяна 2226 пъти

Прикачен файл

Nojica.jpg
Nojica.jpg (45.07 KиБ) Видяна 2226 пъти
aig_welding - специалист
kozl написа:
Като гледах клипчето това ми беше първата мисъл. Какво е спасението от от тия гадни стружки :?
Настина стружките са силно неприятни. Спасението е постоянно почистване на работното място. Да се събират с магнит не е добро решение, защото махането им от самия магнит е също трудно и неприятно действие.
sstefanov - майстор
Може ли линкче към магазин?
aig_welding - специалист
sstefanov написа:
Моля тази информация на л.с., благодаря на модераторите за търпението до тук. Ще отговоря на всеки който се интересува.

Инструмента наистина е много интересен и лекотата с която реже ламарината е удивителна. На видеата демонстрациите са с тънка ламарина, защото се работи по-лесно, но ниблера се справя еднакво добре с дебелина до 1.8мм включително.
sstefanov - майстор
aig_welding написа:
sstefanov написа:
Моля тази информация на л.с., ...
Добре де, пращай.
cat - специалист
aig_welding написа:
kozl написа:
Настина стружките са силно неприятни. Спасението е постоянно почистване на работното място. Да се събират с магнит не е добро решение, защото махането им от самия магнит е също трудно и неприятно действие.
Магнита се завива в парцал или се слага в торба и почистването става лесно.
koveslav - майстор
cat написа:
aig_welding написа:
kozl написа:
Знаех си аз,че тук някъде ще се роди добрата идея.Това с парцала или с найлонова торбичка,която после да се загърне наобратно и направо да се изхвърля със стружките мисля,че ще е най-удачно. :partyman: :partyman: :partyman:
nikolson - майстор
cat написа:
Nec Hercules contra plures-И Херкулес не би устоял срещу мнозина. Ние българите сме го казали по простичко, "два акъла мислят по-добре от един" :supz:
zmiori - специалист
sstefanov написа:
aig_welding написа:
sstefanov написа:
Моля тази информация на л.с., ...
Добре де, пращай.
Ще ми се и аз да получа една информацийка.

Тема "Универсална ножица за ламарина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: