toolegittoquit написа:Само не мога да разбера каква е разликата дали ще се построи с плътни блокчета или с перфорирани блокчета. Честно.Разликата е начин , за заобикаляне на законите в България.

toolegittoquit написа:Само не мога да разбера каква е разликата дали ще се построи с плътни блокчета или с перфорирани блокчета. Честно.Разликата е начин , за заобикаляне на законите в България.
toolegittoquit написа:Само не мога да разбера каква е разликата дали ще се построи с плътни блокчета или с перфорирани блокчета. Честно.Не можеш да разбереш ли? Представи си, че парцелът ти се напълни с вода по някаква причина - дали от спукан водопровод или дошла от близкия баир по време на дъжд, нивото се вдига, вдига, стигне височина 2 метра, стената подаде и 2000м3/дка се отприщят - колко народ биха издавили? Аз не мога да преценя дали има такава вероятност, но и не ми е работа. Но в общината има специалисти, на които това им е работата и за да могат да преценят им е нужен твоя проект, искат да знаят какво ще правиш, дали това не е опасно за другите. Искат да имат документ черно на бяло какво са ти разрешили и после ако има отклонения - да има кой да носи вината. Такива ми ти работи си представи, но това за водата е само един пример. Нещата се разглеждат от най-лошия вариант.
LazarGanev написа:Такива ми ти работи си представи, но това за водата е само един пример. Нещата се разглеждат от най-лошия вариант.Имота ми на село е на възвишение от 3 страни. За да дойде при мене 2 метра вода, трябва всички околни имоти да са поне под 5-7 метра вода, т.е вече под водата. Истината е, че не съм толкова тъп да си направя плътна ограда без отводнителни отвори.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: