Да си призная не съм смятал колко ще тежи трафчето, ама ми се струва (още веднъж, не съм смятал, само ми се струва), че няма да е толкова тежко. Ако някой още не е открил предимствата на пернишките МПСта, нуждата от ток, е добър повод да влезе в клуба на голфаджиите.
Не знам ква кола кара колегата (ако изобщо има кола, щото и това не се знае) но съм 90% сигурен, че може да си купи още един алтернатор за експерименти за не повече от 50лв.
Ще се самоцитирам малко:
За акумулаторните инструменти и аз се сетих, даже щях да му препоръчам да си купи от битака такива 12 волтови инструменти с прецакани батерии. и да ги захранва от колата.
Ама като се позамислих, че той се интересува от тази тема по-малко от нас, реших, че тези инструменти само ще са още един повод за излишни спорове.
Не знам ква кола кара колегата (ако изобщо има кола, щото и това не се знае) но съм 90% сигурен, че може да си купи още един алтернатор за експерименти за не повече от 50лв.
Ще се самоцитирам малко:
ktamen написа:Аз бих разровил жиците на алтернатора в колата и ще си изведа изводи от трифазния ток.Не съм му писал да си рови под капака на колата, писал съм, че аз бих разровил под капака на моята кола. Ако колата му не е удобна за ровене или не знае къде да рови - значи този вариант отпада.
За акумулаторните инструменти и аз се сетих, даже щях да му препоръчам да си купи от битака такива 12 волтови инструменти с прецакани батерии. и да ги захранва от колата.
Ама като се позамислих, че той се интересува от тази тема по-малко от нас, реших, че тези инструменти само ще са още един повод за излишни спорове.