• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 193
Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
Това првих през май но има време до края в проект и преговори съм за една пергола полу окръжност и сума ти дреболий незначителни за пред камера

Прикачен файл

2016-05-19 01.00.12.jpg

Прикачен файл

2016-05-19 01.00.48.jpg

Прикачен файл

2016-05-19 01.01.45.jpg
griffin - майстор
=D> ти вече това си работиш :-D
mavryt4o - майстор
Намери си работа която ти харесва така никога няма да ти се наложи да работиш при мен е така хем ми е хоби хем ми плащат за това .Другото като навлизах в дърводелството все цитирах на жената ,,работи без пари и парите сами ще дойдат при теб'' защото само пари наливах и вършех работа без пари на хората и мина се не мина година 2 и поговорката се оказа вярна .
Lisko - майстор
mavryt4o написа:
Намери си работа която ти харесва така никога няма да ти се наложи да работиш при мен е така хем ми е хоби хем ми плащат за това .Другото като навлизах в дърводелството все цитирах на жената ,,работи без пари и парите сами ще дойдат при теб'' защото само пари наливах и вършех работа без пари на хората и мина се не мина година 2 и поговорката се оказа вярна .
Дай боже всекиму :partyman:
Lisko - майстор
Със сигурност е пускано и преди, щото идеята е много стара, но и аз я реализирах тия дни.
Шкурка залепена на хард диск. Засега долната плоча ми е свободна, но може да сложа още по-различна шкурка на нея та при нужда да сменям местата на дисковете.
Харда е много стар, примерно 80Gb IDE. Ако пробвате със съвременен хард, той е "хитър", завърта се за около 15 секунди и като види че нещо му лиспва (например главите) и спира и трябва да спреш захранването и пак да го пуснеш. Което е изнервящо. Ако е стар, не се прай на умен и върти.
Мощността е мижава разбира се, така че трябва джентълменско отношение.

Изображение

Изображение

Захранването ми е от този тип
griffin - майстор
това ще е много слабо, за да ти върши някаква реална работа, освен сигурно ако не полираш диаманти :-D
Lisko - майстор
Мерси са отзива, много полезен :lol:
Естествено, че е за дребни неща, но всеки който е въртял шкурка на диск или лента знае колко бързо "яде".
Lisko - майстор
Крайния резултат още е далеч но детайлите се получиха интересно:

Изображение
la_bamz - специалист
Не е точно днес, но... ПОследните 2-3 месеца много работа и не сотава време, че и форума отварям по рядко, но остана време в последните 4-5 неделни ссутрини докато другите почиват да, направя едно гардеробче за над мивката под навеса. Та ето :
Прикачен файл:
Photo0004.jpg
Прикачен файл:
Photo0003.jpg
Прикачен файл:
Photo0001.jpg
Има си забележките и си намерих кусури в подредбата на работа, но като за навън става. За пъври път правя вратички със сглобки и лепих дъските с самоизработени бисквитки.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: