• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Всички имаме коли, нали ?
medel76 - специалист
Тъкмо си мислех,че ти ще си доволен и те послушах най-вече-Да си дам парите на Императора,нали?
Радваш ли се?
Мерси много! :)
nikolov333 - майстор
Честито и безаварийно шофиране.. :partyman:
gogo7777 - майстор
medel76 написа:
Тъкмо си мислех,че ти ще си доволен и те послушах най-вече-Да си дам парите на Императора,нали?
Радваш ли се?
Избора все пак си е твой :wink: Пиши за впечатления като я покараш....
medel76 - специалист
gogo7777 написа:
medel76 написа:
Радваш ли се?
Добре.Сега карах извън града,много е добре,не беше пуснат климатика и беше добре,ще видим като е пуснат дали ще има разлика.
kuger - майстор
medel76 написа:
gogo7777 написа:
medel76 написа:
Радваш ли се?
Добре.Сега карах извън града,много е добре,не беше пуснат климатика и беше добре,ще видим като е пуснат дали ще има разлика.
Ще има! Просто ще е умряла, особено при изпреварване!
Императора да го ..... :-D , козата си сака пръча!
Хич да не ти пука свиркай си.
medel76 - специалист
kuger написа:
medel76 написа:
gogo7777 написа:
Ще има! Просто ще е умряла, особено при изпреварване!
Императора да го ..... :-D , козата си сака пръча!
Хич да не ти пука свиркай си.
Идилия няма!
kuger - майстор
Вярно, но толкова "спецове" се намесиха, че не посмях до си кажа моето мнение, щяха да ме оплюят!

Моля, "спецовете", дето си хвалеха колите да не се намесват!
shotik - майстор
Искам да запитам знаещите : имаше доста линкове в темата, но за определена кола, има ли някакъв сайт или такива материали, където са дадени освен размерите , то и някои снимки с показани снимки .Интересува ме ако реша да сменя сеата с друго, да мога да отворя и сравня размери, тежина и др.,както и да се запозная със снимки по вътрешния вид. Примерно :имаше клип ,как на някакъв ван се сгъват седалките , как под пода има място за резервна гума ,но вътре в купето и с капак се закриваше и ставаше прав под и други.
Най-много ме мъчи седалката, ниска е , сложил съм 10-12 см подложка, но още ми е неудобно, ама повече няма къде да вдигам седалката, че волана вече е близко и трудно се настанявам ,а и над главата пространството до тавана е само 3-5 см . и искам да с запозная с подходящ автомобил, защото не знам дали ако ида по автокъщите ще намеря такъв автомобил , който да ми подхожда.За цени и двигатели няма да коментирам, но да не е голям , каквито са Sharan и подобните ванове.
Последна промяна от shotik на съб окт 29, 2016 8:26 am, променено общо 1 път.
kozl - майстор
Нещо като баничарка, а? Качвам се почити изправен.
gogyto - специалист
shotik написа:
Искам да запитам знаещите : имаше доста линкове в темата, но за определена кола, има ли някакъв сайт или такива материали, където са дадени освен размерите , то и някои снимки с показани снимки .Интересува ме ако реша да сменя сеата с друго, да мога да отворя и сравня размери, тежина и др.,както и да се запозная със снимки по вътрешния вид. Примерно :имаше клип ,как на някакъв ван се сгъват седалките , как под пода има място за резервна гума ,но вътре в купето и с капак се закриваше и ставаше прав под и други.
Най-много ме мъчи седалката, ниска е , сложил съм 10-12 см подложка, но още ми е неудобно, ама повече няма къде да вдигам седалката, че волана вече е близко и трудно се настанявам ,а и над главата пространството до тавана е само 3-5 см . и искам да с запозная с подходящ автомобил, защото не знам дали ако ида по автокъщите ще намеря такъв автомобил , който да ми подхожда.За цени и двигатели няма да коментирам, но да не еголям , каквито са Sharan и подобните ванове.

https://bg.autodata24.com/
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22

Тема "кола до 3200-3500лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: