Тъкмо си мислех,че ти ще си доволен и те послушах най-вече-Да си дам парите на Императора,нали?
Радваш ли се?
Мерси много!
Радваш ли се?
Мерси много!

gogo7777 написа:Добре.Сега карах извън града,много е добре,не беше пуснат климатика и беше добре,ще видим като е пуснат дали ще има разлика.medel76 написа:Тъкмо си мислех,че ти ще си доволен и те послушах най-вече-Да си дам парите на Императора,нали?Избора все пак си е твой
Радваш ли се?
Мерси много!Пиши за впечатления като я покараш....
medel76 написа:Ще има! Просто ще е умряла, особено при изпреварване!gogo7777 написа:Добре.Сега карах извън града,много е добре,не беше пуснат климатика и беше добре,ще видим като е пуснат дали ще има разлика.medel76 написа:Тъкмо си мислех,че ти ще си доволен и те послушах най-вече-Да си дам парите на Императора,нали?Избора все пак си е твой
Радваш ли се?
Мерси много!Пиши за впечатления като я покараш....
kuger написа:Идилия няма!medel76 написа:Ще има! Просто ще е умряла, особено при изпреварване!gogo7777 написа: Избора все пак си е твойДобре.Сега карах извън града,много е добре,не беше пуснат климатика и беше добре,ще видим като е пуснат дали ще има разлика.Пиши за впечатления като я покараш....
Императора да го ....., козата си сака пръча!
Хич да не ти пука свиркай си.
shotik написа:Искам да запитам знаещите : имаше доста линкове в темата, но за определена кола, има ли някакъв сайт или такива материали, където са дадени освен размерите , то и някои снимки с показани снимки .Интересува ме ако реша да сменя сеата с друго, да мога да отворя и сравня размери, тежина и др.,както и да се запозная със снимки по вътрешния вид. Примерно :имаше клип ,как на някакъв ван се сгъват седалките , как под пода има място за резервна гума ,но вътре в купето и с капак се закриваше и ставаше прав под и други.
Най-много ме мъчи седалката, ниска е , сложил съм 10-12 см подложка, но още ми е неудобно, ама повече няма къде да вдигам седалката, че волана вече е близко и трудно се настанявам ,а и над главата пространството до тавана е само 3-5 см . и искам да с запозная с подходящ автомобил, защото не знам дали ако ида по автокъщите ще намеря такъв автомобил , който да ми подхожда.За цени и двигатели няма да коментирам, но да не еголям , каквито са Sharan и подобните ванове.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: