iivanov написа:Да така е.Извинявай за питането,но не бях погледнал че има цена за 5 литра в каталогчето.Чат пат не доглеждам!То тогава идва на цената на орегонското!ssiderov написа:Колко пари идват 5 литра?55 ЛеФа, ако не се лъжа.
Фъркатко, вашите машини са от старата гвардия. Новите, напомпаните, си искат друго.
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ssiderov
- специалист
1159 мнения в "Коса или косачка и каква да избера?"
resistbody
- майстор
Някой има ли опит с китайците по 120-140лв в продавалника, трябва ми за 4х50кв.м. 2-3 пъти годишно...
Илчо Илиев
- майстор
resistbody написа:Някой има ли опит с китайците по 120-140лв в продавалника, трябва ми за 4х50кв.м. 2-3 пъти годишно...Няколко страници назад писах за тях,но те съветвам да си поръчаш от склада им в Хасково...
С няколко думи, китаеца иска малко повечко мазане, в началото малко по-леко с газта, като изгори 4-5 резервоара се регулира карбуратора, калпави им са главите,но 1-2 сезона изкарват, малко повечко горят, аз кося 4-5 ара с 1л...
Както казва един Приятел, с китайците всичко е късмет, ако се случи добра партида, бачкат без проблемно..
Аз ползвам такава коса 3 год. и за сега нямам оплаквания, върши ми работа,а и не си заслужава да инвестирам 7-800 лв за машина ,която се ползва 3 пъти в годината за окосяване на 4-5 ара..
Stefan_62
- майстор
resistbody написа: трябва ми за 4х50кв.м. 2-3 пъти годишно...По нагоре в темата си пиасл за 4 х 500кв., последно за колко квадрата говорим, а и годината ако е дъждовна като тази нада ли ще минеш само с 2-3 косенета. И не се занимавай с глупости да купуваш евтини китайски боклуци, а дай още някой лев и си вземи нещо марково да ти е мирна главата.
http://www.oleomac.bg/product.php?ProductID=23
http://www.motorni-trioni.com/products/ ... TIHL-FS-55
На времето аз мислех като теб и въпреки, че взех китайче на "Einhell" накрая докато я смених със Щилката ми излезе колкото една маркова от нейният клас. То не бяха ремонти, нерви и проблеми. Такава машина не се купува всеки ден.
keymaker
- специалист
Stefan_62 написа:------------------------------------------------------------------------------------
Това е страшна машина моята 87 набор се предаде преди месец, изтропа двигателя , защото се износи центробежния регулатор. Сега и монтирах едно китайче от Драгозов 5.5 магарета вместо старите 2.6. Кофти е ,че моята е парков модел без възможност за кош ,ама с мулчиращ нож и правилно ''каране'' ми остава само една ивица от 2м. за почистване и събиране.

Август чакам новата ( втора употреба) хонда 55см. 5.5 кончета и двускоростен самоход .
resistbody
- майстор
Stefan_62 написа:По нагоре в темата си пиасл за 4 х 500кв.....resistbody написа: трябва ми за 4х50кв.м. 2-3 пъти годишно...
Колега бъркаш ме с друг.. мойте парцелчета са малки, и няма да се коси наведнъж....
Илчо Илиев
- майстор
fbr написа:Автора на темата да вземе да редактира заглавието на темата "Коса или коса, и каква да си избера"Абе по-добре ще е -китайска или скъпа-Щил,Хускварна и останалите....китайци ,но за много пари...
Колеги, не е толкова важно каква точно марка, модел и пари ще се даде за дадена машина, важното е,да ви върши работа и да няма ядове,на всеки според нуждите,другото са приказки да си чешем....пръстите.
Ако ще и за 1000 лв машина да е , да е най-марковата, като е в ръцете на малоумен некадърник,ще я скапе по-бързо и от най-тъпото менте...
Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература