• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 116
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ssiderov - специалист
iivanov написа:
ssiderov написа:
Колко пари идват 5 литра?
55 ЛеФа, ако не се лъжа.
Фъркатко, вашите машини са от старата гвардия. Новите, напомпаните, си искат друго.
Да така е.Извинявай за питането,но не бях погледнал че има цена за 5 литра в каталогчето.Чат пат не доглеждам!То тогава идва на цената на орегонското!
resistbody - майстор
Някой има ли опит с китайците по 120-140лв в продавалника, трябва ми за 4х50кв.м. 2-3 пъти годишно...
Илчо Илиев - майстор
resistbody написа:
Някой има ли опит с китайците по 120-140лв в продавалника, трябва ми за 4х50кв.м. 2-3 пъти годишно...
Няколко страници назад писах за тях,но те съветвам да си поръчаш от склада им в Хасково...
С няколко думи, китаеца иска малко повечко мазане, в началото малко по-леко с газта, като изгори 4-5 резервоара се регулира карбуратора, калпави им са главите,но 1-2 сезона изкарват, малко повечко горят, аз кося 4-5 ара с 1л...
Както казва един Приятел, с китайците всичко е късмет, ако се случи добра партида, бачкат без проблемно..
Аз ползвам такава коса 3 год. и за сега нямам оплаквания, върши ми работа,а и не си заслужава да инвестирам 7-800 лв за машина ,която се ползва 3 пъти в годината за окосяване на 4-5 ара..
Stefan_62 - майстор
resistbody написа:
трябва ми за 4х50кв.м. 2-3 пъти годишно...
По нагоре в темата си пиасл за 4 х 500кв., последно за колко квадрата говорим, а и годината ако е дъждовна като тази нада ли ще минеш само с 2-3 косенета. И не се занимавай с глупости да купуваш евтини китайски боклуци, а дай още някой лев и си вземи нещо марково да ти е мирна главата.
http://www.oleomac.bg/product.php?ProductID=23
http://www.motorni-trioni.com/products/ ... TIHL-FS-55
На времето аз мислех като теб и въпреки, че взех китайче на "Einhell" накрая докато я смених със Щилката ми излезе колкото една маркова от нейният клас. То не бяха ремонти, нерви и проблеми. Такава машина не се купува всеки ден.
fbr - майстор
Автора на темата да вземе да редактира заглавието на темата "Коса или коса, и каква да си избера"
Stefan_62 - майстор
fbr написа:
Автора на темата да вземе да редактира заглавието на темата "Коса или коса, и каква да си избера"
И какво му е на заглавието, много си е точно. В темата са обединени избора на
моторна коса
Изображение
или
моторна косачка
Изображение
keymaker - специалист
Stefan_62 написа:
Изображение
------------------------------------------------------------------------------------
Това е страшна машина моята 87 набор се предаде преди месец, изтропа двигателя , защото се износи центробежния регулатор. Сега и монтирах едно китайче от Драгозов 5.5 магарета вместо старите 2.6. Кофти е ,че моята е парков модел без възможност за кош ,ама с мулчиращ нож и правилно ''каране'' ми остава само една ивица от 2м. за почистване и събиране. :-D
Август чакам новата ( втора употреба) хонда 55см. 5.5 кончета и двускоростен самоход .
resistbody - майстор
Stefan_62 написа:
resistbody написа:
трябва ми за 4х50кв.м. 2-3 пъти годишно...
По нагоре в темата си пиасл за 4 х 500кв.....
Колега бъркаш ме с друг.. мойте парцелчета са малки, и няма да се коси наведнъж....
Stefan_62 - майстор
resistbody написа:
Колега бъркаш ме с друг.. мойте парцелчета са малки, и няма да се коси наведнъж....
Извинявай :gott: сбъркал съм :drinkers:
Илчо Илиев - майстор
fbr написа:
Абе по-добре ще е -китайска или скъпа-Щил,Хускварна и останалите....китайци ,но за много пари...

Колеги, не е толкова важно каква точно марка, модел и пари ще се даде за дадена машина, важното е,да ви върши работа и да няма ядове,на всеки според нуждите,другото са приказки да си чешем....пръстите.
Ако ще и за 1000 лв машина да е , да е най-марковата, като е в ръцете на малоумен некадърник,ще я скапе по-бързо и от най-тъпото менте...
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 116

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: