Някой беше писал, че познава 4собственика на Торч тук във форума но аз виждам, че ЕДИНСТВЕНИЯТ само изказа мнение
Интересно ми е кои са другите трима ... ?

krasen1 написа:Па некой с климатик отвори тема за реклама , ама Нейсе.Staio1 написа: но сега си мисля че по-полезни биха ми били съвети от собственици на тази система, относно някакви капризи и тънкости при експлоатацията на системата.
Честито и от мен! Добър избор
От 3 години ползвам тази система, и няма никакви тънкости и капризи.
Интересно ми е кои са другите трима ... ?

Последна промяна от n.ganev на съб юни 11, 2016 11:17 pm, променено общо 1 път.

Дисплеят изписва причината за възникнала аларма, а от сервизното меню може да изключи, като функция или да се променят градуси и време за задействане.
  Дисплеят изписва причината за възникнала аларма, а от сервизното меню може да изключи, като функция или да се променят градуси и време за задействане.
 Обяснявах обяснявах но по погледите им личеше че са на ниво грейко,то че тепърва се занимават с пелетни котли това ясно но откъм технологии в тая област ....
 Обяснявах обяснявах но по погледите им личеше че са на ниво грейко,то че тепърва се занимават с пелетни котли това ясно но откъм технологии в тая област .... На компа ти у вас кой му казва какво да направи като цъкнеш нейде с мишока?Толкова ли е трудно да се разбере че котела по точно управлението се стреми да поддържа исканата температура с минимум занимаване от потребителя.Ако имаш климатик как мислиш работи той-ти ли му задаваш мощността
 На компа ти у вас кой му казва какво да направи като цъкнеш нейде с мишока?Толкова ли е трудно да се разбере че котела по точно управлението се стреми да поддържа исканата температура с минимум занимаване от потребителя.Ако имаш климатик как мислиш работи той-ти ли му задаваш мощността   Дряновския ганев е толкова далече от технологията че няма на къде.Дряновски инжинерите от НАСА нямат собствена совалка ама ми се струва че знаят как работи тя ти какво мислиш по въпроса.И виж запаси се с шмиргелови камъни че сезона идва а чух че ще има дефицит на тая стока
 Дряновския ганев е толкова далече от технологията че няма на къде.Дряновски инжинерите от НАСА нямат собствена совалка ама ми се струва че знаят как работи тя ти какво мислиш по въпроса.И виж запаси се с шмиргелови камъни че сезона идва а чух че ще има дефицит на тая стока