Здравейте колеги. След поставянето на нещо горещо,ми се наду фолито на терпмоплота в кухнята. Стои подуто като от ужилване на оса.Диаметъра на подутината е с размера на един лев. Фолито е спукано. Под фолиото незнам дали има щети,но адски ме дразни цялата тази ситуация.Варианта за подмяна на целия плот е абсурден. Някой оправял ли е такъв проблем? Някакви съвети?
bat Valko написа:Здравейте колеги. След поставянето на нещо горещо,ми се наду фолито на терпмоплота в кухнята. Стои подуто като от ужилване на оса.Диаметъра на подутината е с размера на един лев. Фолито е спукано. Под фолиото незнам дали има щети,но адски ме дразни цялата тази ситуация.Варианта за подмяна на целия плот е абсурден. Някой оправял ли е такъв проблем? Някакви съвети?Няма такова нещо като термо плот. Отгоре фурнира ти се е отлепил, а не фолиото. Ако не ти е гланциран плота, може да се оправи! Премахва се шуплата до където е надутата част. После с кит за метал(по-здрав е), смесен с боя в цвета на плота се запълва с автошпатула. Ако плота ти е много светло кафяв цвят, ако премахнеш шуплата, ще видиш същия такъв цвят отдолу!