Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
potrebitel22 написа:
fore написа:
Викате мултиЩлайф на всичко. :) Това е дремел по скоро. Макар че дремел е търговска марка.
Въпроса е какво пише като наименование на продукта/касовата бележка, не какво ти се иска да пише на теб.

И както сам каза дремел е търговска марка и маи само в БГ го има това да използваме фирмено име за наименование на продукт, та изобщо не си е дремел, дори на чуждите езици.
По-горе, както и преди доста време съм използвал терминът "Дремелоподобен Аинхел", точно, за да не стане нарицателно подобно на Ксерокс за всяка копирна машина, било то Минолта, Шарп или др...
Virtex - майстор
fore написа:
Значи Лидл вика на всичко Мултишлайф.
Dremel използват термина Multitool за подобния си клас уреди. Ти си го превеждай както искаш, просто няма дремел парксайд.

Из английско се ползва Multitool или Rotary Multitool, превода всеки си го прави както иска. Както вероятно знаеш няма винаги точен превод за някои термини и се побългаряват.

Примерно има Oscillating Multitool, както и Rotary Multitool. Да не би да е грешка използването на думата "Multitool" в различните класове уреди ? Или Лидл трябва да са изключение и да бъдат оригинални във всичко което правят ? Не мисля...
jika777 - напреднал
вчера електронния таймер спря да работи(дисплея изгасна), отидох в лидъл,но пари не ми върнаха взеха го за ремонт,сега ще чакам месец да го ремонтират
cholev - майстор
На мене електронната книга като ми де размаза екрана и я отнесох в техномаркет или технополис. Все тая. Откриха невидима драскотина по екрана и изгорях 300лв. А ти сега- взели го за ремонт. Човече, в всеки друг магазин щеха да ти бият един шут и изгонят. Да кажеме всички заедно- лидъл ис дъ бест
kozl - майстор
Ай не тъй де. Аз си върнах парите от един REVO смартфон с леко, но видимо надраскан дисплей, щото нямаха части (вътрешности) за ремонт.
На мен в Техномаркет 3 пъти ми ремонтираха ел.бръсначка за 100-ина лева, докато и изтече гаранцията.
Явно не си настоятелен :?
Вчера пробвах импакта да развия винтовете от дюбелите на тоалетна чиния. Не се справи. Ел. верта изключваше. Първоначално с тресчотката - ръчно. После и с двата инструмента ставаше.
Затягането доде може с верта и после на ръка по усет, за да не спукам порцелана.
Само че верта е малко Метабо, че Лидълския мноо голем, не се свира и требеше да се кълча с карета итем подобни.
themask - специалист
kozl написа:
Само че верта е малко Метабо, че Лидълския мноо голем, не се свира и требеше да се кълча с карета итем подобни.
Хаха, Kozl, дЕдо е ходил да върши работа на двора в една дупка, а ние сега плачем, че трябва да се заврем с някоя тресчотка за 2 мин. някъде на тясно :) Накъде отива света...
resistbody - майстор
Аз отивам вчера, изпирам този с две цели лепенки, от култура не го отварям.... прибирам се вкъщи и какво да видя като го отворих.... гъвкавият вал липсва.... сега пак 100км за да го върна..
fore - майстор
Пробвах дремела- идеално върти без товар. Сложих му накрайника и най тежката шайба за пилене. Завърта я добре и до към 5а степен стигнах преди Макса. Има си вибрации на високите обороти, но и на Спаркито шайбите не са балансирани и бият.

Аз заврвях до края накрайника и пристегнах добре към цангата.
Като цяло машинката е направена даже по добре от Спаркито. Гъвкавият накрайник се блокира с натискане аксиално на външната му броня, което е по удобно от на Спаркито. Има и повече приставки за осветление и фрезоване от Спаркито този.

Та колега mgbagera, или твоята шайба е била много крива или ти си си виновен за изкривяването на оста която е доста корава.

Първо не си вкарал до край в цангата в оста и второ си дал пълната газ. Това са фини и не добре балансирани шлифовачни приставки, Дремела развърта до към 13 хил.об. Което си е доста висока скорост и не е препоръчителна за такива шайби с голяма периферия. Високите обороти са за накрайниците тип бургия.

Явно действате грубо за да чупите шайбите които са доста фини и да кривите осите с тия 13 хил об. :?

Добре си работи машинката. Спаркито единствено има повече режещи и полиращи приставки в комплекта си.
Последна промяна от fore на пет юли 15, 2016 11:02 am, променено общо 7 пъти.
EDI - майстор
За да работи машината добре, не се натиска, дисковете се оставят да режат сами.
fore - майстор
resistbody написа:
Аз отивам вчера, изпирам този с две цели лепенки, от култура не го отварям.... прибирам се вкъщи и какво да видя като го отворих.... гъвкавият вал липсва.... сега пак 100км за да го върна..

Аз до сега от купеното не отворих преди Компресора в магазина и сега Потапящият се циркуляр понеже беше с две лепенки мин за разлепване и го запазвах.

Компресора го отворих веднага в колата и видях че тапата за наливане на маслото е леко крива- червената дето се поставя после.
Потапящият се го отворих в нас -почти без забележки.
Лидл ми е на 700 метра от блока.

Ти си голям оптимист Човече. :prayer: :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: