За цените има решение.Едно одеалце за сядане,ядене и пиене от магазина и готово.Всичко друго си е 6+. Обаче като мина 22:00 става такъв студ и едвам издържах до колата въпреки връхната дреха   С кола минах през Лъки и излезнах от към палатковия лагер и паркирах вътре в поляните.
 С кола минах през Лъки и излезнах от към палатковия лагер и паркирах вътре в поляните.
Пътя през Лъки е доста тесен и разбит,но почти няма движение.Преди поляните миналата година имаше огромни задръствания-тази нямаше толкова коли,а и паркингите по поляните бяха разширени.Ето къде съм спрял.

С кола минах през Лъки и излезнах от към палатковия лагер и паркирах вътре в поляните.
 С кола минах през Лъки и излезнах от към палатковия лагер и паркирах вътре в поляните.Пътя през Лъки е доста тесен и разбит,но почти няма движение.Преди поляните миналата година имаше огромни задръствания-тази нямаше толкова коли,а и паркингите по поляните бяха разширени.Ето къде съм спрял.

Според мен на такова място тряба да се допускат само кебапчета, чевермета (може и с пиле), шкембе и боб чорба от големия казан. То претенции, то изгъзици....
 Според мен на такова място тряба да се допускат само кебапчета, чевермета (може и с пиле), шкембе и боб чорба от големия казан. То претенции, то изгъзици.... 

Именно неподготвена бях в селото и бе прекрасно. Някой ден ще вържа кърлянката и на поляните.
 Именно неподготвена бях в селото и бе прекрасно. Някой ден ще вържа кърлянката и на поляните.