• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
nanobanano - специалист
За цените има решение.Едно одеалце за сядане,ядене и пиене от магазина и готово.Всичко друго си е 6+. Обаче като мина 22:00 става такъв студ и едвам издържах до колата въпреки връхната дреха :-D С кола минах през Лъки и излезнах от към палатковия лагер и паркирах вътре в поляните.
Пътя през Лъки е доста тесен и разбит,но почти няма движение.Преди поляните миналата година имаше огромни задръствания-тази нямаше толкова коли,а и паркингите по поляните бяха разширени.Ето къде съм спрял.
Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Супер място!
Опорочили са папото :-) Според мен на такова място тряба да се допускат само кебапчета, чевермета (може и с пиле), шкембе и боб чорба от големия казан. То претенции, то изгъзици....
djorch - напреднал
Имаше чеверме 15лв за 300гр пиле на жар 15лв кокоша чорба 4лв
Преработки на родопска музика колкото искаш.Чудя се на организаторите и на кмета на Смолян дали въобще милеят за автентичната Родопска музика с каба гайди.Те поканили виефската фолк група :-D :-D :-D Разочарован съм и от големия гайдар Петър Янев този който свири на Валя Балканска.Новото му аплоа в оркестър Рожен свири на кларинет тип сватбарска музика.Уж родо пска ама малко по така нали към сватбарското тип Виефската фолк група :evil: :evil: :evil:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Селяния, се ла ви
В Жервана да идете. На 20 и 21 август. Много е стриктно, не съм влизала на самия събор, но и в селото е прекрасно. Всички, всички са по носии :-) и настроението едно приповдигнато.
nikolovvd - майстор
В Жеравна без носия няма влизане!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
nikolovvd написа:
В Жеравна без носия няма влизане!
$$$Е, можеш да наемеш ;-) Именно неподготвена бях в селото и бе прекрасно. Някой ден ще вържа кърлянката и на поляните. :-)
kolev_k - специалист
djorch написа:
Имаше чеверме 15лв за 300гр пиле на жар 15лв кокоша чорба 4лв
Ми то затова масите са празни като гледам снимките.
  • 1
  • 2

Тема "Паркиране на събора в Рожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: