agj написа:За 20 +лв.мултицети колкото щеш ,с най различни възможности !... с повече възможности и по-евтини от предлагания, какъвто пример дадох вече. А, също и уред на ниска цена (DT838) с по-голям обхват, с 2 от 3 от цитираните характеристики на PowerFix уреда.
agj написа: Въпроса тук беше защо именно тоя лидълски уред трябваше да му бъде поставена цена 5-8лв. вместо да бъде сравняван със такива от 20+лв.Въпросът, моят въпрос всъщност, беше какво мери тестера за батерии, на който ти не отговори. Вместо това започна да се заяждаш.

agj написа:Именно от там започна спора.... с някой друг, както се разбра.

agj написа:А примерно на мен никога не ми е трябвало, пък и надали някога ще ми потрябва тестер за транзистори и диоди ....такА че трябваше да бъде направена една реална оценка на това което се предлага в промоцията, а не да се пишат глупости!Аз каквото исках да разбера, разбрах. Написаните глупости бяха породени от твоето заяждане към мен, та помисли кой всъщност е виновникът.
Освен това всеки търси различни неща, сега ако някой го интересуваше само зумера и показването на поляритета – дал съм пример.
agj написа: П.П. Впрочем определената цена за уреда е тая :И ти реши, че аз трябва да ти отговарям на това твърдение, защото...?gogosto написа:За мен този мултицет е с цена между 6 и 9лв.Обаче човека повече не пожела нито да коментира цената ,нито да отговори на въпросите зададени към него !!!!!!
Иначе четящите темата нямаше да бъдат достатъчно убедени че покупката си заслужава?

Та... искаш ли, agj, да продължим с „глупостите“ или ще се спреш?

П.П. Съжалявам, че отново пиша, но можеше с един мой пост всичко да приключи, но неее...