tntcom написа:Разбрах те още първия път...Сигурен съм. Но картинката беше за колегата adj
И как го ползваш като обикновенКато обикновен може да се ползва единствено за хоризонтални равнини!Не може да се ползва нито за вертикал ...
tntcom написа:Разбрах те още първия път...Сигурен съм. Но картинката беше за колегата adj
И как го ползваш като обикновенКато обикновен може да се ползва единствено за хоризонтални равнини!Не може да се ползва нито за вертикал ...
cholev написа:Аз пък се сещам че може да се ползва и така : Ако обаче се ползва по твоя метод показва че касата е крива,и то много :tntcom написа:Разбрах те още първия път...Сигурен съм. Но картинката беше за колегата adj
agj написа:...
Та в крайна сметка на кое показание да вярвам ?!
cholev написа:Т.е. директно ме обвиняваш в лъжаagj написа:...
Та в крайна сметка на кое показание да вярвам ?!![]()
. Е ти ни 'хвана за слушатели'
Малко йезуитски действаш.![]()
На втората снимка не се вижда либелата![]()
cholev написа:На първата - твоя начин на ползване не става - късата страна е леко заоблена. Може да въртя нивелира да кажем на 10градусаТа ... в крайна сметка така и не разбрах става или не става......!
Оставих вечерата и ходих да пробвам (жената ме гледа странно- заподозря нещо)
- ако внимателно слагаш дори по твоя метод пак е точно.
cholev написа: Моя нивелир- по старата система с напречна либела :Моя е абсолютно същия !Но понеже магнита не може да се залепи за дървената каса ,съм го лепнал с тиксо ,...за да мога да снимам с двете ръце ,и най важното за да можеш да видиш либелата ..!
- алуминиев със стабилен корпус, с осветление, с магнит и даже с кръстосани лазерни линии до 2 м закрито помещение.
cholev написа:Ето как нивелира може да се използва като обикновен вертикално. На снимката- ползват се магнита, осветлението и е включен и лазера, който проектира вертикална линия.Дълъг коментар за един нивелир, от който на мен не ми е ясно кво се коментира. Пък даже не си направих труда да го разгледам, че вече се оборудвах с един подобен и го ползвам да си пускам ления през 2 точки когато не ползам канап.
Етажерката е под наклон
Прикачен файл:IMG_20160804_194543A.jpg
Chefo77 написа:В Лидл зеленчукова борса има още 3 прахосмукачки, няколко водоструйки, електрожени и мултишлайфове. Както и няколко къртача.За коя от водоструйките става въпрос, пусканите в Лидъл са май два модела от 229 и 194 лв.мисля ?Може би е имало разискване за тях но аз съм го пропуснал -добри ли са водоструйките?Има доста по евтини модели на Karcher -те не са ли по добър избор за използване в гаража ?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: