Ако се е шегувал, следва да му поднеса извинения 
А дали?

А дали?
kolcho написа:Вчера видях отговора Ви и ми стана много криво като го прочетох. От поста лъха на промит от реклами мозък. Аз съм роден и изграждан като мислещ човек в предишният строй и съм учил трудово обучение, където са ни обучавали да си ремонтираме всичко сами. Какво означава "профи техника" - Според Вас колко да струва компресорче 50 вата и 5 метра маркуч https://issuu.com/promof/docs/lidl_e9fe499bf25b64. 300лв ли? толкова е боша. Щом за Вас това е цената на компресорче от 50вата купувайте и не мислете. Аз обаче мисля по рационално и практично и не смятам, че цената на един супер прост мотор 50вата без никаква електроника струва повече от 50лв, но поради липсата на друг аналог на пазара (по евтин) избирам това което е най евтино. Никога преди да ползвам електрическия валяк не съм се оплаквал от него или от лидл. Това е уред , който е периодически ползваем, аз го купувам когато е промоцията. Това трябва ли да ме задължи да почна ремонта в месеца веднага за да го тествам? Е ако си маняк на детайлите сигурно ще почнеш с ремонтите, но аз не съм. Просто съвпадение на времето за което ми е нужен инструмента и промоцияата, като за мое съжаление има разлика с три дни. Като ми върнат "чудодейната машинка" ще я разглобя за да ви "просветне", ако има все още с какво и да видите колко е сложно и колко профи може да стане едно 50 ватово компресорче за да те успи и да дадеш 300+ лева.gogosto написа:Да се оплача и аз от покупките си от Лидл. Взех една покривка за кухненска маса - е такова голямо менте не бях виждал. От една седмица е на масата и се е разлепила на три места вече. Толкова е тънък филма от найлон отгоре,че е като стреч фолио с шарки по него.С гаранцията на машината за боядисване с латекс се закучи положението. Дадох я и седмица не ми се обаждат. Опитах да я върна, но ми казаха, че е истекъл едномесечният срок (с три дни). за връщане на машината и какво да правя - дадох я в сервиза. Между временно си направих единия ремонт с ръчното мече и пак през цялото време псувах наред немци и лидълци. Дадох 100лв и ремонтирам пак като преди на ръка . Сега бавя втория ремонт с надеждата да ми звъннат от сервиза и да ми кажат, че машината е готова. Ако не я направят сега аз ще имам нужда от нея чак догодина есентаГорният пост дефинира съществени елементи от профила на купувача, убеден, че купува профи-техника от Лидъл. Този човек:и действително ще я върна ако може и ще си взема парите, а догодина живи и здрави ще я дебна на промоция
1. Се опитва да върне уреда три дни след изтичането на допустимия срок, независимо от това, че доста време се е оплаквал от покупката си във форума, нещата му бяха обяснени и би следвало да е наясно с условията на гаранцията.
2. Успява да завърши на ръка първата част от ремонта, но е решен да загуби седмици време с надеждата, че от сервиза ще му върнат чудодейната машинка с която втората част от ремонта сама ще се свърши.
3. Е уверен, че въпреки тоталния провал през 2016, загубените пари, време / то също е пари!/, нерви / и те имат цена!/ - догодина непременно пак ще "дебне" машинката "на промоция", явно мечтаейки и през 2017 да бъде прекаран по начина, по който бе прекаран
/публично, на площада!/ тази година!
-----------------------------------------
Е, това е положението - висша ценност на демокрацията е правото ни ако имаме желание да ни прекарат никой да не ни пречи да осъществим това прекарване на практика! Дебнене му е майката! Идват нови промоции!
gogosto написа: Аз съм роден и изграждан като мислещ човек в предишният строй и съм учил трудово обучение, където са ни обучавали да си ремонтираме всичко сами.Aаа, доброто образование обяснява защо:
kozl написа:Пак почнаха локумите.Може и да ти изглеждат "локуми", но не е така. Става въпрос за съвършено конкретни неща, свързани с политиката на някои дистрибуторски вериги, предлагащи инструменти на особено ниски цени / Лидъл е от тях/. Онова, което разумните хора трябва да знаят е, че в гамата на тези инструменти са налице няколко групи. Ще ги изброя:
Колко по-лесно и полезно е да напишеш, че за същите пари има по-добро - къде и как.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: