По велик бил от hidrazin
и продал Форда с две чисто нови гуми - абе ти си пълна карикатура. Казвам ти го направо пък както искаш го разбирай. Но не се променяй, забавляваш много аудиторията.

simplex написа:Предлагам ти по-добра сделка. Ела и си изкарай сам парите за бутилката, а що не и за по-млад Пасатко /да ги е яд/......kuger написа:Той се крие като лалугер , защо лиЗащото правя разделение между двата свята и не ги меша.gogo7777 написа:За сега се знае, че индивида Х е млад лалугер без автомобил и мразещ плащането.....Да ти снимам на колата талона и договора за покупко-продажба ли? Не си ли много важен. Ще ти го снимам, ако ми пратиш една газова бутилка за Пасата - безплатно. Има ли сделка?
simplex написа:Към всичко добавям и комплекс за малоценност! Ти кога бачкаш, бре? Че от спамене по форума май за работа няма време.ESPACE написа: и продал Форда с две чисто нови гуми..Факт. Имам ДОКуМЕНТИ за ПоКУПКА. А сега продавам и един акумулатор, ако ти трябва.
И да, по-голям съм от хидразин. По-голям ми е..
Chefo77 написа:Не виждам каква е причината ти да се криеш.Това, че не сме наясно с точната причина за "криенето", не може да промени факта, че дори в този форум, където всички го знаят, въпросното другарче сменя никовете като салфетки. При това положение не е особено смислено да го питаме какво е писал някога, някъде, на някой друг...просто човекът си е такъв - женствено потаен и в същото време невероятно бъбрив, умиращ да се оплаква публично, с твърде умерено чувство за хумор и....т.н.
не може да промени факта, че дори в този форум, където всички го знаят, въпросното другарче сменя никовете като салфетки.Е той сменя никовете, щото модераторите го гонеха.....не знам защо
nikolovvd написа:Що си мисля, че Тинки интерпретира форума като кошче за душевни отпадъци.С думата "интерпретира" правиш харакири на това симпатично досадниче, по-милостиво ще прозвучи "използва". И аз така мисля - споделя му се на момчето - споделя си! Това е характерно по-често за дамите, но нека бъдем широко скроени, все пак
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: