• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
ESPACE - майстор
По велик бил от hidrazin :lol: и продал Форда с две чисто нови гуми - абе ти си пълна карикатура. Казвам ти го направо пък както искаш го разбирай. Но не се променяй, забавляваш много аудиторията.
gogo7777 - майстор
simplex написа:
kuger написа:
Той се крие като лалугер , защо ли
Защото правя разделение между двата свята и не ги меша.
gogo7777 написа:
За сега се знае, че индивида Х е млад лалугер без автомобил и мразещ плащането.....
Да ти снимам на колата талона и договора за покупко-продажба ли? Не си ли много важен. Ще ти го снимам, ако ми пратиш една газова бутилка за Пасата - безплатно. Има ли сделка?
Предлагам ти по-добра сделка. Ела и си изкарай сам парите за бутилката, а що не и за по-млад Пасатко /да ги е яд/...... :wink:
hidrazin - майстор
simplex написа:
...И да, по-голям съм от хидразин. По-голям ми е.. lol:
:-D По-голям ти е ... зад...ника.
Давай в същия дух, още можеш.
Нали все пак трябва да си заслужиш ролята на форумен шут? :razz:
:partyman:
gogo7777 - майстор
Факт. Имам ДОКОМЕНТИ за ПУКУПКА
Обавец е Пасатку :lol:
kuger - майстор
simplex написа:
ESPACE написа:
и продал Форда с две чисто нови гуми..
Факт. Имам ДОКуМЕНТИ за ПоКУПКА. А сега продавам и един акумулатор, ако ти трябва. :lol:
И да, по-голям съм от хидразин. По-голям ми е..
Към всичко добавям и комплекс за малоценност! Ти кога бачкаш, бре? Че от спамене по форума май за работа няма време.
пп: Тоя акумулатор ще ти трябва зимъс, кога ревнеш, че бараката не пали, не го продавай.
пп2: И аз продадох кола, при това в пълна изправност, с платени всички нужди за движение и изкърпена от реставратор, обработена антикорозионно. При това само за 1000 лв. Кокво се хвалиш с това ".... продадох..." Продал си нещо за скрап. Как ли ще те сърби задника от благословиите на купувача?
Забравих, твоя е по-голям от този на hidrazin, така че ще се самообслужиш :evil: , успех!
Junak - майстор
Преди време бях писал, че тинки е в състояние да вбеси и публика на симфоничен концерт. Бях решил да не обръщам внимание на това нещастно недоразумение. ама не издържах. наистина е жалко да има такива индивиди във форума.
P.S. тинки, що не идеш в бг мама? Нивото ти е по скоро за там...
kolcho - специалист
Chefo77 написа:
Не виждам каква е причината ти да се криеш.
Това, че не сме наясно с точната причина за "криенето", не може да промени факта, че дори в този форум, където всички го знаят, въпросното другарче сменя никовете като салфетки. При това положение не е особено смислено да го питаме какво е писал някога, някъде, на някой друг...просто човекът си е такъв - женствено потаен и в същото време невероятно бъбрив, умиращ да се оплаква публично, с твърде умерено чувство за хумор и....т.н.
Аз не вярвам, че такъв човек може да се промени. Това е положението, чакаме поредния вой до небесата марка "Тинки"!
gogo7777 - майстор
не може да промени факта, че дори в този форум, където всички го знаят, въпросното другарче сменя никовете като салфетки.
Е той сменя никовете, щото модераторите го гонеха.....не знам защо :? Той нищо лошо не прави и пише....на мен ми е забавен. Много се обичат с Хидразин и Юнака :lol: , а с Чефо могат да изпишат 20 страници с думи, които се събират само в няколко изречения....уйдисва му кво да го прави :wink:
nikolovvd - майстор
Що си мисля, че Тинки интерпретира форума като кошче за душевни отпадъци.
kolcho - специалист
nikolovvd написа:
Що си мисля, че Тинки интерпретира форума като кошче за душевни отпадъци.
С думата "интерпретира" правиш харакири на това симпатично досадниче, по-милостиво ще прозвучи "използва". И аз така мисля - споделя му се на момчето - споделя си! Това е характерно по-често за дамите, но нека бъдем широко скроени, все пак :wink:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: