Duke_BG написа:А Въй - 35 страници сте изписали за тоа дръгелДобре,че няма няколко коли,че ще му трябва нов форум.За пасат толкова страници,ако беше БМВ или МБ по сто

Duke_BG написа:А Въй - 35 страници сте изписали за тоа дръгелДобре,че няма няколко коли,че ще му трябва нов форум.За пасат толкова страници,ако беше БМВ или МБ по сто
simplex написа:stoianov_n написа:Искам да разбереш, че с тая работа шега и икономии не трябва да се правят.Нали взех нови тръби бе? Какво, не мога да завия 3 болчета и трябва да си платя на някой друг да ми ги завие ли?
-----
Интересен въпрос имам с газовото копче. Имам него и реле. То очевидно копчето е за вакумен изпарител, моят е електрически. Имам реленце с 5 контакта, 2 контролна верига, 1 нормално отворен, 1 нормално затворен.
Мога ли да резна 12V на инжектора и да го прекарам през релето като нормално затворен, като взема 12V от другаде, а вторият контакт да го ползвам за газовите клапани - през нормално отворен?
Или е по-добре с реленцето да свържа двата края на проводника, който прекъсвам на инжектора - единият от компютъра, другият на инжектора? Така съответно ще ми остане празен един извод на реленцето.
simplex написа:Господи, слез и си прибери версиите !!!!egomen66 написа:Не давайте съвети и идеи за неща и дейности които задължително трябва да се изпълнят от оторизирани лица или сервизи. Правите го опасен , не само за самия него , но и за околните.Форумът е НаправиСАМ, а не НамериСервизСАМ. Щом си вързах вкъщи газта на печката от бутилката през редуцира до печката, значи ще мога да вържа един маркуч и на колата. Това го мога. Чудя се дали да се изтарикатя и да управлявам с 1 проводник хем бензина, хем газта като ползвам релето с нормално отворен и нормално затворен контакт или да прекарам бензина през релето, а клапаните за газта директно от копчето.
Или да ми вържат печката към бутилката пак трябваше да извикам оторизирани лица? Аматьор е построил Ноевият Ковчег, а професионалисти са построили Титаник.
atanasov2004 написа:Виждам че си финансово затруднен, обаче вТой не е финансово затруднен, той е умствено недоразвит. Разликата е огромна. От първото се излиза, второто е доживот.
стремежа си да спестиш пари и да не се прекараш можеш да пострадаш жестоко или по лошо да пострада близък човек....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: